Edakgndzzz Kimyasal gebelik geçirenler adet görmek için ne yaptınız ? Beklediniz mi kaç gün sonra adet oldunuz ? Doktor ilaç vermedi bekle adet olmayı dedi. 3 gün geçti adet günüm ne zaman olurum. Adet söktürücü mü alıp içsem acaba
Ebruskaaa Edakgndzzz gebe olabilirsiniz belki ben kimyasal gebelikten hemen sonra gebe olduğumu öğrendim
YuvarlanamayanPaanda Edakgndzzz aman aman içme yavrum nende kimyasaldan sonra geciktim 4 gün test yaptırdım çıkmadı tarlusal aldım içtim meğer gebeymişim sonra degerim arttıkça arttı 10 gün bekle en az kan ver öyle anca
Mamacita1 Edakgndzzz Beklemeye devam et istersen veya bir test yapabilirsin. Bende kimyasal gebelik geçirdim ve ardından 2 hafta sonra tekrar hamile kalmıştım.
Edakgndzzz Ben şu an geçiriyorum zaten. Kan verdim bugün değerim düşmeye başladı ama adet olmadım. Çok sancı vuruyo karnımın altına ne yapayım bilemedim. İlk defa yaşıyorum böyle bişey. Korkuyorum biraz
Edakgndzzz fztanne_ aa o nasıl oluyor öyle çok tuhaf. Peki kan değerlerin düşmüş müydü 0 a kadar. Baktırdın mı hiç. Kan vermem gerekiyor mu yani düşüyor mu diye
fztanne_ Edakgndzzz kimyasal gebelikte 20 gün kanamam oldu. 15 gün sonrasında öğrendim tekrar hamile olduğumu
Fatoscum Edakgndzzz doktorunuzu dinleyip adet olmayı bekleyin.Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak çok daha kolay,belki de hamilesiniz şuan birşey kullanmayın