Bsraszqn prematureanne02 anladım bende yaşadım malesef aynı şeyleri bize 3. Ve 4. Evre demişlerdi 1. Ve 2.evre de atlatma şansı biraz daha yüksek
prematureanne02 Bsraszqn Az önce gördük beyin kanaması 4. Evre dedi doktor muhtemelen doğduğunda böyleydi takibine bakıcaz dedi. Yavaş yavaş beslemeye başlamışlar ama kritik süreç hâla devam ediyo dedi.
Bsraszqn prematureanne02 inşallah beyin kanamasinin önüne geçerler Allah size bağışlar yavrunuzu. Merak ediyorum durumunu o yüzden yazıyorum size kusura bakmayın
tugce14_ Bsraszqn benim crp 45 çıktı doktor gebelikte enfeksiyon yükselmesi normal dedi hiçbirşey yapmadı
Bsraszqn tugce14_ ben anlamadım ki neden nasıl oldu crp birden yükseldi zaten arkasından hemen sancılar başladı Bi dünya ilaç serumla durdurmaya çalıştılar ama olmadı crp yüksekliği olan bir sürü hamile var gebeliği normal devam eden
Kubrakarahan Rabbim sizi birbirinize bağışlasın Şafi adıyöa şifa versin güçlü olun metanetli olun güzel haberlerle dönün inşallah 🙏🙏dularamızdasınız
Bsraszqn prematureanne02 ilk 3 gün ve 1 hafta riskli dönem diyorlar siz doğum yapalı 8 gün olmuş bence bundan sonra bebeğiniz toparlar
prematureanne02 Bsraszqn inşallahh inşallahh 🙏🏻 doktora kalırsa çok ümitsiz ama ben inanıyorum sağlıkla çıkarıcam bebeğimi hastaneden