higirl 33 haftalık hamileyim 6. Ayımdan beri kalçamdan bacağıma kadar ağrı var yatarken oluyor deliriyorum artık ya uyku uyuyamıyorum bende mi var bi sorun magnezyum da kullanıyorum ne yapsam geçmiyor
SKayaa higirl 26.haftamdayım bendede kalça ve pelvik ağrısı var doktor normal dedi kalsiyum yazdı onu kullanıyorum ama bir faydasını görmedim henüz sanırım doğurana kadar da geçecek gibi değil
Sevde4299 higirl Fazla yorma kendini kardeşim sıcak tut bnmde 23 te başladı şimdi 26 haftalığız biraz geçti hamilelik egzersizleri yapabilirsin fazla yüklenmeden ben faydasını gördüm kengi deniyor halk arasında gebelikten sonra geçiyor muş
higirl dilay_06 magnezyum falan işe yaramıyor bacaklarımın arasına yastık koyuyorum imkanı yok sanki bütün kaşlarım çekiliyor
higirl Ulvana magnezyum falan işe yaramıyor bacaklarımın arasına yastık koyuyorum imkanı yok sanki bütün kaşlarım çekiliyor. Karında alt kısımda toplanma oluyorsa çok ağrılı doktora bi danışın kaçıncı haftanız
Ulvana higirl 25 haftalık iki gündür bi sertleşme bi ağrı sol tarafda doktora söyledim devam ederse konuşuruz dedi