newmomB Bayanlar bu ay ovulasyon testi alayım diyorum Reglim bitince. Hangisini tavsiye edersiniz ve fiyatlar nedir???
Eda0509 newmomB canım ben laboquick ovulasyon testi aldım bu ay ilk defa kullanıyorum. Daha yeni başladım kullanmayada. Gittigidiyordan almıştım 50 tane ovulasyon testi 3 tane de gebelik testi vardı içinde 40 tlye almıştım baya önce.
mercimekkkannesi newmomB en iyisinin predictor olduğunu duymuştum araştırdığımda aldım ama tedavi görüyodum bi yandan ben sonuç almak için kullanamadım ama kullanıp ilk ayında hamile kalan ablamdan ötürü o markayı seçmiştim
newmomB Eda0509 Kbrchn hangisini alsam kararsızım ben de ama predictor de baya pahalı sanırım ya 75 ₺ye mi aldın sen de canım
Kbrchn Ben predictor kullanmıştım kullandığım ay hamile kaldım tavsiye ederim. Hepsiburada dan almıştım
Selinnnce Yaa bende bu ay kullancam cok kararsizim. Instagramda birgebeningunlugu var ebru hanim ona yazdim simdi. Oda sanirim link veriyor o linkten siparis ediosun ve sana nasil kullanman gerektiginide yaziyormus. Sayfasina baktim. Baya herkes hamile kalmis. Ama ne kdr dogru guvenemedim
Yh6653 Bende onunla ilk denememde kaldım lab. Olan Markadan aldım şuan 6+1 olduk 🥰🥰 darısı başınıza kozlar kesinlikle kullanın boşuma zaman geçirmişim valla ben
newmomB Ben de alıcam ama predictor ile aynı etkide daha uygun fiyatlı vardır belki diye araştırıyorum şimdi