Herkese merhaba kızlar dün sabaha karşı korkuyla yaşadığım olayları anlatmak istiyorum sizlere 33+6 haftalık gebelik ve dün sabah 7 ye karşı çok şiddetli ve sürekli geçmeyen bir sancıyla uyandım ilk gebeligim herhangi bir tecrübem de yok sadece araştırmalar yapıyorum vs. Sancılarım git gide arttı hiçbir hafifleme olmadı öncelikle biraz geçer diye bekledim fakat hiçbir şekilde geçmedi hemen doktora gittik. Alttan muayene edildi ultrason ve nts ye baglandim sancım çıkıyordu doktorum hemen yatış verdi ve progestan iğne ve ciğer gelistirici yapıldı kan alındı serum takıldı ve 29 dkm arayla hap verildi sancılar kontrol altına alınmaya çalışıldı çok korkmuştum çünkü henüz erkendi bebiste 2100 Gr dı bu arada ve makat gelisli 1 gün boyunca takipte kaldım ve bu sabah sancılarım kontrol altına alında ve çok şükür taburcu oldum ama artık riskli durumdayım çok dikkatli olmam gerekiyor iğne ve haplara devam edeceğiz haftaya Çarşamba gene kontrolüm var böyle bir durum yasayipta kaçıncı haftada doğum yapan var acaba biraz tedirginim açıkçası uzun oldu ama hakkınızı helal edin🤲