Aliasaf00 Kizlar oğlumun ismi Ömer M’iraç 4 yaşında şimdi 30 haftalık hamileyim kızım olucak inşaallah oğlumun ismine uygun kız ismi ariyorummm
Fey Aliasaf00 ben bu gün oğlum olacağını öğrendim. İki oğlum var çok kız olur diye düşündüm🤣 Mihra Suna koyacaktım.
[silindi] Aliasaf00 Ben de 17+5 haftalığım. Çok fazla kafamı kurcalamadan birden Eliz ismini görmüştüm bi yerde çok hoşuma gitti onu koyacağım 😍 ama İnci Bade Nil Miray Nehir Duru bu isimleri de not almışım belki fikir olur size de
Aysensrkan Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın 🙏 neden oğlunuzun ismine uyumlu bir isim arıyorsunuz sonuçta ikisininde hayatları farklı olacak bence böyle düşünün istediğiniz ismi verin isimler benzemek zorunda değil 🙏 yanlış anlamayın beni lütfen
Aliasaf00 Aysensrkan Amin çok teşekkür ederim sizde inşaallah ❤️ Hayır neden yanlış anlayayım sadece uyumlu olmasını istedik
Aliasaf00 [silindi] Eliz ismi gerçekten çok güzel ama eşim beğenmedi sağlıcakla kucağıniza alın inşaallah 😍
Aliasaf00 Ehfjfjcjf çok güzel aslında eflin Sareyi düşündüm bı ara sizde sağlıcakla kucağıniza alın inşaallah ☺️☺️