Eyll_1555 Arkadaşlar ben 22 haftalik hamileyim unutup gül suyu vardı onu boynuma yüzüme sürmüşüm sonra aklıma geldi başına böyle gelip leke falan oldu mu bebegin de
2prensesannesiiii Eyll_1555 ne olacak ki ? Parfüm sıkıyordum ben gebeliğimde gül suyu doğal bişey ne olabilir ? Korkulacak bişey yok canım merak etme
2_erkekannesi_ Eyll_1555 8 haftalik hamileyim , ee bende her akşam gül suyu ile tonik yapiyorum suratima batil inanc bence bunlar ya ve ikinci hamileligim ilk hamileligimdede kullandim hic birsey olmadi leke vs 😀
nefessmommm Eyll_1555 ciğer ve çilek lekesine inanıyorum kız onlar hurafe değil bence nasıl oluyor bilmiyorum ama gül suyundan olmaz bir şey duymamıştım onu
Tugraseda Eyll_1555 sen post açınca hatırladım ıspartadan %100 gül suyu geldi bende doğal temizleyicidir diye cildimi tonik gibi siliyodum hergün. Çıkarsa bendede cıkar allahım korusun. Suan 21+5im🥺
Eyll_1555 2_erkekannesi_ teşekkür ederim öyle diyorlar da karabiber yeme ciger elleme gül koklama falan diye sağolun ya icim rahatladı🥰
2_erkekannesi_ Eyll_1555 aman yok ya herseye inanmayin batil inanc ben etede elledim cigerede gulle zaten içli disliyim tadini cikarin bosverin 🥰
Belginylmz Eyll_1555 ondan. İşi olmaz ama gülüm kendisine dokunup biyerine surersen ewet leke yapiyo annem Gül koklamis belimde kırmızı gül lekesi War ablam gül sürmüş yanlışlıkla yüzüne bebeğin saçının arkasında gül lekesi War ama büyüdükçe küçülüyor leke
Gizem9688 Annem bana hamileyken gülü burnuna degdirerek koklamiş. Ve gercekten gül lekesi cikiyor gül mevsimi geldiginde bende hala. Sonra geçiyor. Her sene oluyor bu. Doktorlara gore gül alerjim var. Bana göre annem gül koklamış 😂