Ela000 Sosyal yardım parası için başvuru yaptım. Eve mi geliyorlar durumumuzu görmek için ? O kısmı anlayamadım. Başvuru yapanlar bilgi verirse sevinirim
Pembesarelle2 Ela000 Bir yakınım başvurmuştu eve falan gelmiyorlar formda zaten gerekli şeyleri doldurunca 1 ay değerlendirme süreci oluyor o sonuç sonunda olumlu olursa maaş bağlıyorlar 1.300₺ alıyor yakınım
Kubra-ulas Ela000 defalarca başvurdum kiradayım. 100 bin TL borcumuz var. Tek çalışan. Ayda 9000 bin lira kira ve borçlara gidiyor. Neye göre veriyorlar anlamadım. Reddedilme sebebi yardıma ihtiyacım yokmuş şaka gibiler gerçekten. İnşallah size çıkar
Ela000 Anladım cok teşekkür ediyorum yorumunuz için. Bebeğim kücuk ev hanımıyım calışamıyorum. sadece eşim calışıyor. Evimiz yok. Kirada oturuyoruz. Sadece eski model Bi arabamız var acaba bize cıkarmı?
Pembesarelle2 Ela000 Şartlar nedir veya neye göre değerlendirme yapıyorlar bilmiyorum canım yakınımın evi kendilerine aitti , eşi manav işletiyordu iki tane çocuğu vardı onaylanmıştı
Pembesarelle2 Ela000 Umarım çıkar ama yakınımada Mayıs ayında ödeme son bir daha olmayacak demişlerdi eğer uzatılırsa devam edecek demişti hakkınızda hayırlısı olsun
Kubra-ulas Ela000 etrafımdaki herkes sosyal yardım alıyor, hele bir tanesi var kadının altında son model araba o bile alıyor bana niye çıkmıyor anlamıyorum. Bu arada eşimin maaşı 12.500 öyle büyük paralarda kazanmıyor