Anady123 Arkadaşlar şiddetli mide bulantısı yaşayanlar var mı aranız da varsa eğer kullandığınız bulantı ilaçlarını yazarmısınız
Anady123 Churcill bana da ilk onu yazdı doktorum yan etki yapmış değiştirdi bende başka kullanan var mı iyi gelen merak etmiştim
Anady123 bulantı ilacı olarak aranız da PRİLAM DR VE DRAMAMİNE kullanan var mı ben ilk yazdığım hapı kullandım yan etki yaptı doktorum ikinciyi yazdı eğer ilaç kullanmazsam da dayanamıyorum kullanıp sorun yaşamayan var mı ikinci yazdığım ilacı
serife8796 Prilam işe yaramadı bende daha çok kusmama sebep oldu doktorum zofer yazdı o akşam kadar tutuyo midemi
Anady123 serife8796 sizde benim gibi olmuş şuan kaç haftalık oldunuz beni de şiddetli kustur o ilaç dramamine geçtim inşallah bu iyi gelir çok güçsüz kaldım
Anady123 arirangg peki sabah akşamı kullandınız kaçıncı haftaya kadar içtiniz bebeğin sağlığına bir etkisi oldu mu
arirangg Anady123 7. Haftada başladım. Gece yatarken 2 tane Prilam, Sabah uyanınca 1 tane Zofer içtim. Doktorum bu şekilde söyledi. Zofer’i iki buçuk ay kullandım. Prilam’ı da birkaç hafta daha kullanıp bıraktım. Yan etkisi olmadı
Svvl Zofer kesinlikle diğerlerine göre daha iyi geliyor. Yine de tam kesmiyor bulantımın. Serum bile takılıyor o bile yaramıyor. Maalesef çok zor bir süreç 7 kilo verdim.
znkara Anady123 bugün randevum vardı doktor ruhsar gibi dolanıyorsun zayıflamışsın dedi 😂 dedim öldürmüyor süründürüyor 😅 prifemyn dr diye bi ilaç yazmış sabah öğlen 1 akşam 2 şer tane olarak sabah ilk defa içtim bulantımı kesti ama aşırı halsizlik ve baş dönmesi yaptı bir kaç gün bakıcam duruma göre inşallah uzun sürmez bu durum 🤢
Bet1 Anady123 prilam kullandım belli bir haftaya kadar ama doktor bırak dediği için bıraktım. Şu an 32+3 um hâlâ kusmalarim devam ediyor 😂
ElifNaz-ArasEge Anady123 bende 8.haftamdan beri prilam kullanıyorum ilk başlarda gece yatmadan 2 tane alıyordum şimdi 1e düşürdüm