Vaveylaanur Kızlar gebelik şekeri diyet listenizde neler var atar mısınız birde nasıl uyguluyorsunuz saatlerinizi öğünlerde
Ayse-0234 Bende normal şeker var hap kullanıyordum gebe kalmadan önce şimdide insüline geçtim günde 4 kere iğne vuruyorum kendime diyet ise şekeri yükseltecek şeylerden uzak durmak 3 öğün yemek yemek günlük bir saat yürüyüş yapmak 😖
Vaveylaanur Ayse-0234 çok geçmiş olsun bende şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek çıktı doktor diyet yapmalısın 2 hafta daha sonra gel bakalım düşer büyük ihtimalle eğer düşmezse insülin dedi mersk ediyorum diyet listelerini
Ayse-0234 Vaveylaanur sizede geçmiş olsun inşallah düzene girer normal diyet listesi gibi ekstra bişey yok sedece şekerli tatlı ürünlerden uzak duracaksın
Vaveylaanur Ayse-0234 aynen banada öyle dedi bakalım zaten çok şekerli şeyler yiyen biri değilim ekmeği ve makarnayı azaltmam lazım birde bende ara öğün olayı yoktu onu ekledik bi sabah bi akşam yerdim arada birde meyve
Ayse-0234 Vaveylaanur ekmegi sadece sabah kahvaltıda tüket diğer öğünlerde yeme sabah öğle akşam yemeklerini azar tüket arada meyvede ye akşamda meyve ye 10dan 11 den sonra bisey yeme şu tüket bol bol