esmerella37 Busraa-aa gecen gittigimde yavas calsııyor dedi simdide ilacı isteyince calısıyor gerek yok dedi
Busraa-aa esmerella37 kuzum valla eczaneye de sordum öyle kullanmamı söyledi internetten bakınca da öyle kullanıldığı yazıyor
Busraa-aa esmerella37 tamam canım rabbim hakkında hayırlısıni nasip etsin dediğim gibi adetinin 3 günü içmeye başlıyorsun sabah akşam 1 tane toplam 5 gün sürüyor sonra aşırı gün ilişki
Busraa-aa Hatta bazılarının yumurtalıklarinda sıkıntı olunca sabah 2 akşam 2 günde 4 tane içiyorlar ama ben diğer şeklini yaptım
Nurkcy esmerella37 Rahim filmi çekilmiş miydin ? Aşılama yaptır derim ben basit bişey zaten çekinilecek üstüne çok düşünülecek bi işlem değil ki.. ama önce rahim filmi de ister.. Tüplerin durumu da çok önemli.. Onda da sıkıntı yoksa daha fazla vakit kaybetme derim.
Melomy esmerella37 aslında aşılamadan önce onu deniyorlar beş gün ilaç sonra kontrol sonra çatlatma iğnesi size neden ısrarla yapmıyor bilemedim
Busraa-aa esmerella37 anladım canım sen olunca 3 . Günü kullanmaya başla hakkın da hayırlısı olsun ❤️🌸
xminikcivciv esmerella37 Canım gecikmiş belki de pozitiftir. Bir bekle bakalım. Doktor mu değiştirsen. Bir yumurtalar yavaş demiş bi çalışıyor demiş.