bebeksu0 Kızlar batıl olduğunu biliyorum ama yinede insan düşünüyor hamileyken saç kestiren varmı 😂 bide denilene göre çok hızlı uzuyomuş vitaminlerden doğrumu
Dguzun bebeksu0 ay yemin ediyorum aradığım başlık 🤭🤭 bende kestirmeye çekiniyorum ama vitaminlrrden sanırım inanılmaz hızlı uzadı
Sulte bebeksu0 bi benim uzamadi herhalde 😂ilk gebeligimde kestirdim ben kesme akli kisa olur dediler 😂😂😂😂masallah benden zeki bir oglum var 2. Ye gebeym aslinda kesmek istiyoeum ama esim izin vermiyor yok uzat diyo bide kapaliym ugrasmasi zor
Churcill bebeksu0 ben de aynı durumdayım ya batıl olduğunu biliyorum ama yine de içimde bi şüphe var 😂 çocuğun ömrü 2 tel saçımıza bağlı değil ama işte iç huzursuzluğu bitmedi
000 bebeksu0 ben kestim özellikle kendim kestim bazilarida bidaha kesme çocuğun aklı kısalır vs diyor bazıları ömrü kısalır diyor kimin ne soyledigi belirsiz 😄
ArvenMom bebeksu0 yine bi hurafe 🤦🏻♀️ evet kestirdim 4 aylıktım boyadım da saçımı birşey olmadı doğumda yaptım 20 günlükte olduk yani
Ozlemayse bebeksu0 13+6 haftalık hamileyim geçen gün kestirdim tamamen batıl inanç diye düşünüyorum. Hamileliğin 6. Ayindan sonra bebek saçlanmaya başlıyor işte ozman kestirmek iyi değil bilginiz olsun ..