Kumral60 aslisennn ben varim canim birde vitamin var ikisi epey pahali simdi bitti alincak mecbur ama cok iyi gelio bana icmedigimde adim atamiyorum.
Nickimyokkibenim aslisennn bende kullanıyorum canım midem en baştan beri problemli olduğu içim bir tek onu kullanabildim ama pahalı dediğin gibi bir de benim ikiz olunca kanım hepten düştü günde iki kere kullanıyorum on güne bitiyor 😕
Gizzy @aslisennn ben de kullanıyorum. 1 aya yakın gidiyor neredeyse zaten 65 tlye alıyorum. Başka bir şey kullanmıyorum. Ama bende pek işe yaramıyor gibi. Bu ay hiç gribi atlatamadım sayılır.
aslisennn Aynen sidefer + ocean mumy yazmış doktorum ikisi 130 tl yani normal kan hapından ne fark var anlamadım🤔
Kumral60 aslisennn bende ikisini aliyorum ama benim surup olanlar ve elevit vitamin midemi bulandiriyordu bunlari onerdi bitkisel urun hemde icergi cok geniş az ilac cok vitamin gibisinden ben memnunum biraz pahali ama yapcak birsey yok malesef.
aslisennn Nickimyokkibenim evet doktor banada günde iki kez kullanmamı söyledi, inşallah bebişlerimize ve bize yararlı olur 🤓
Kumral60 Kizlar ya birsey sorcam kan hapini tokmu ac mi aliosunz bana doktorum birsey soylemedi ben tok aliyrm ustunde yazio diye ama yanlis mi acaba??
Pinarrr56 Kumral60 canım yemek yedikten sonra 2 saat çay kahve süt ürünleri almadan ilacı içiceksin ve içtikten sonra 2 saat yine aynı şekilde çay kahve icmiceksin en azından benim böyle cunki ilaç bu sefer etkisini kaybediyormuş
Kumral60 Pinarrr56 Bunu hic bilmiyordum kahvaltidan sonra direk aliyordum demekki o yuzden etki etmedi fazla cok saol canim benim artik bu sekilde alayim.