Esmaaa61 Hangi doktora gidiyorsunuz ,memnun musunuz, özellikle normal doğumu destekleyen bir doktora ihtiyacım var, tecrübelerinizi söyler misiniz 🌸
Ikiz_annesii Esmaaa61 yüzyılda handan hanımı önerdi orda çalışan arkadaşım en çok da onun kapısı kalabalık oluyor zaten
Dlbr23 Esmaaa61 pendik medipolde Aytekin hanıma gidiyprum aşırı memnunum ve normal doğumu destekliyor. komşum bebek hemşiresi orda diyor en güzel normal doğumu o yaptırıyor. Canım doktorum yeteneklidir 🥰 kesinlikle memnun kalırsınız
merveecakirr_ Ben de medipole gidiyorum nergis kılıça 38+1deyim geçen hafta normal mi istiyorsun dedi evet dediğimde gözleri parladı resmen dün de çatı muayenesi yaptı üst kemiğinin biraz basık olduğunu söyledi ama sezaryen diyemem doğumda kendini net belli eder dedi, ben memnunum kendisinden şahsen
Yeliz-blgn93 Dlbr23 bende pendık medipol Aytekin hanıma gıdıyorum gayet memnunum normal doğumu destekleyen bir doktor
merveecakirr_ Edaozan Ikiz_annesii ben de böyle biliyorum ama şu sıralar zam bekleniyor en geç temmuzda zam gelir galiba
Edaozan Medipol emine hanıma gidiyorum. Doğum ücretleri normal 7bin zorunlu sezeryan 9 isteğe bağlı 11 Şuanlık😊
BabyX Pendik medipol Aytekin hanıma gidiyorum memnunun 🌸 Bu hastanede detaylı ultrason yaptıran oldu mu peki?