tugceinci123 Kızlar merhaba 28. Haftamdayım. Gün içinde vajinamda hafif sızlamalar baskılar oluyor. Vajinal enfeksiyonum da var. Normal mi bu sızlamalar? Daha önce yaşayan var mı acaba?
Fatmayagiz @tugceinci123 bende 28+6 dayım. Sızlamalar baskı hisleri ve kasıklarımda ağrılar olabiliyor. Normal bir şeymiş bebiş büyüdüğü için baskılar olacak dedi doktorum. Enfeksiyon varsa tabi onun da ağrısı elbet vardır
Fatmayagiz @H_a03 1 Kasım aslında ama döllenmeye göre hesaba bakınca böyle çıkıyor. ☺ Sizin bebişin cinsiyeti nedir?
ZehrA-24 26 haftamdayjm bugünler çok baskı var ve bende sızma hissediyorum doktor suyumuz çok olduğunu suyu azaltmami söyledi
Ozdbtl ben de inanılmaz baskı hissediyorum,rahim agzında kısalma var bu durumumdan kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama bu haftada herkes sanırım baskı hissediyor 🤦🏼♀️
tugceinci123 Ozdbtl kısalma bende de var malesef, pruloton iğne ve progestan hap kullandım o şekilde kontrol altına alındı. İğneyi bıraktık ama ilaca hala devam ediyoruz. İnşallah en az 34e kadar dayanabiliriz
tugceinci123 RukiyeC benim gebeliğim yatarak geçiyor. Ondan kaynaklı ağrılarım oluyor. Sancıya benzer sırt ağrısı tam sırtın orta kısmından düzenli vuruyormuş. Şükür o şekilde olmuyor