Selcanunal2004 Aciyan_esra kızlar ben salı günü keseyi gördüm Doktor betaya gerek yok Haftaya gel bi kalp atış dinleyelim dedi Beta başka yerde yaptırsam mı nedersiniz
fatmanubaharr Selcanunal2004 Selcanunal2004 kese göründüyse bence gerek yok ben idrar testinden daha sağlıklı sonuç verir diye kan verdim beta yaptırdım
SinoA Aciyan_esra halsizlikte cok yok aslinda sadece yemekten sonra bi icim geciyo 😂 pazartesi 6+2 olucam o gune kadar anca dayanirim heralde doktor icin. Suan hem gitmek istiyorum bian once goreyim ne varsa diye hemde istemiyorum kotu bisey duyucam diye 🥹 9 ay stresten dogurmayanlardan olalim 😂
Aciyan_esra SinoA benim ikinci gebeligim ama sanki ilk cocugum gibi aynı stres var, Rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşllah 🙏
fatmanubaharr Balannebalcocuk yani evet belirtiler var tabiki ama işte bazen kafamda belirtiler belirgin değil gibi kurup acaba bir sorun mu var demeye kadar gidiyorum 🤭 yinede teşekkür ederim çok içimi rahatlattı yorumlar sizinki de sağlıkla gelsin inşallah
Balannebalcocuk fatmanubaharr amin canım benim her hafta Farklı şeyler keşfetmeye vücudunda hazır ol 🫠😂
fatmanubaharr SinoA henüz çok minicik olsa da annelik iç güdüleri sanırım rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 🤭☺️
SinoA fatmanubaharr amin insallah ama ben suan her ihtimali goz onunde tutuyorum ve sanki gorene kadar kalbinin atisini duyana kadar inanmiycam hamile olduguma 😂
fatmanubaharr Hulya-nur1 bende henüz gitmedim beta değerlerine göre 4 haftalıktım geçen hafta bakalım 6. haftamda gitmiş olcam doktora umarım görünür 🙏
mombabe fatmanubaharr asfhshha demek ki mızmızlanacağın bi hamilelik geçirmeyeceksin, uyuya uyuya yata yata doğuracaksın iyi yönden düşün 🤣 herkesin belirtisi farklıdır, burda senin aksini yaşıyorum derlerse ben neden öyle olmadım mı diyeceksin 😂
fatmanubaharr mombabe ilk hamilelik olunca insan herşeyi tereddüt ile karşılıyor en azından ben öyleyim ve tabiki bende niye olmadığı değil böyle olması normal mi merak ettiğim oydu 👌🏻☺️
Selinakbas fatmanubaharr Canım kimi insanda bulantı falan olmaz, 7-8 haftadan sonra çoğalır zaten başlarda benim de bulantılarım olmuyordu ama 8nci haftadan sonra başladı♥️💐 Korkma korkma icini ferah tut♥️
fatmanubaharr SinoA evet o bende de var hatta ne kadar çok belirti o kadar çok bebiş kanıtı gibi düşünüyorum normalde regl zamanı kasık ağrılarından çok şikayetçi olurdum şuan çok iyi hissettiriyor 😅😅