Prensesim77 Melissnil evet hiçbirşekilde bırakmıyordu olmaz diyordu şimdi hallettik ama çok şükür ki😅
Bjk19031903 Prensesim77 Canim hem sana hem tum epidural isteyenlere yazayim o zaman ben de o sekilde istiorum egerki agrilarim cok cok uzun surerse die ama soyle bir durum var buna doktorun son anda karar veriormus siz arastirdiniz gercekten oylemiymis yoksa sn karar verebiliormusun yani 😳 bni tek korkutan sey dikis 😔
MerveTuranTzn Prensesim77 bence canm dayananibilmen için dua et ve epıdural almadan normal yapmayı dene iste ve kendıne güven
Prensesim77 MerveTuranTzn aaa yok cnmm yaa eşim izin vermişken hayatta normal yapamam hiçbirşekilde kendime güvenmiyorum , daha 20 yaşındayım Doğum yapabileceğime inanmıyorum ama epidural olabilir neden ki Peki neden tavsiye etmiyorsun ki bildiğin bişey mi var
Cansuercan Firdess dogrudur herkesin bünyesi farkli ben duyduklarima gore yorum yaptim. Ki sezeryan olmak zorunda kalirsam bende epdrl yada spinal yaparim yani bizde senin gbi şanslilardan oluruz insallah :)
kckynssna Bende 24 gün önce doğum yaptım. 3 cmde epidural yapıldı. Toplamda 22 saat sancı çektim çok zor oldu doğumum. 7 buçuk saat sancıdan sonra yapıldı bana anamdan doğmuş gibi oldum kuş gibiydim ablama ve eşime ben rüyada mıyım dedim ağrılarım gitmişti hissetmiyordum, sonra bi güzel uyumuşum, uyandığımda kendiliğinden ıkınma hissi geliyordu tutamıyordum ebe gelip baktı 8 cm dedi yarım saat sonra 10 cm oldu doğumhaneye aldılar orada herşeyi hissettim işte , kendim ıkındım sancım geldikçe, dikişlerimi hissettim doktorum üstüne bide uyuşturucu yapmasına rağmen hissettim maalesef hissediyorum hocam dedim doktorum daha ne yapabilirim hem epidural var hem iğne yaptım dedi. Ama inanın bebek çıktığı an herşey bitiyo. İçinizden o sıcak bişeyin aktığını ve çıktığını hissettiğiniz andaki o rahatlığı tarif edemem
Prensesim77 YelizMami hmmm yok cnmm sanırım kendimi yanlış ifade etmişim ben daha önce hiç Doğum yapmadım yeni evliyim ve bu bnm ilk hamileliğim 😊 , Bende bilmiyorum nasıl bişey olduğunu post açtım ve bilenlere sordum ama Doğum yapınca bilgilendiririm ☺️
kckynssna Prensesim77 doğuma 15 dk kala ve doğum anındaki herşeyi hissettim, tahminimde son dozu çok az yaptılar doğum yakın diye , o da çok tesirli değildi bence.
Candy_liz mucizemizibekliyoruzz binde bir de olsa olabiliyor benim komşumun tanıdığı epidural normal doğum yüzünden felç kalmış kadın.. böyle şeyler duyunca korkuyor insan😔😔
Prensesim77 Candy_liz Ayy Allah korusun yaa lütfennnnnn dua edin bana yaa 😔😔 Rabbim hiçkimsenin başına öyle bişey vermesin inşallah
Candy_liz Prensesim77 korkutmak için demedim, her şeyin riski var malesef.. olup memnun olanlar çok fazla, ben de kararsızım açıkçası, sen de içini ferah tut, inşallah her şey yolunda gider, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..