Fener1608 Kızlar adetin 3 günü LH kaç olmalı benim 4.99 çıkmış önceden baya yüksekti 16 ları gördüğüm oldu amh değerim de 4,840 çıkmış
Pamuk Fener1608 Lh hormonu adet döneminde en düşük seviyede olur.16 çıkması için yumurtlama gününde olmanız gerekli.
Fener1608 Pamuk pcos var bende o yüzden o değerde olması normal düştüğü için seviniyorum kaçlarda olması gerekiyor onu tam bilemedim
Pamuk Fener1608 Suanki çıkan deger güzel.Evet pco olduğu zaman hep yumurtlama halinde oluyor malesef.Glifor ve inofolic combi ile bu sorunu asabilirsiniz yinede doktorunuza sorun💐
Fener1608 Pamuk yarın gidicem bakalım ben önceden yaptırdım tahlillerimi geçen ay uzamasın işlemler diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten düştüğüne çok mutluyum daha da düşer inofolic kullandım mavi kutudan ama hamilelik olmadı yine
Zeyno0163 Fener1608 benim de 23 cıkmış Lh hormonu. İnofolic mavi kutuda olanı mi kulandin. Gayet güzel düşmüş cnm.
Fener1608 Zeyno0163 inofolic i kullanalı 3 4 ay falan oluyor ben stres ten kaynaklandığını düşünüyorum eskisi kadar stres li olmadığım için düştüğünü düşüyorum herşey psikolojik bence