_aydanyldzz Merhaba bebeğin hareketlerini sürekli aşagıda hissediyorum hiç durmuyor sürekli toplanıyor ve oynuyor bazen vajinama baskı ve kramp giriyor normal mı bu
_aydanyldzz Birmelekgibi benim 5 ayda başladı bel ağrım iki iş yapayım belim kalçam çok ağrıyor zaten :(
Valiyeffa_ Birmelekgibi evet korkmaniza gerek yok bende çok ağrılar oluyordu doktora gitdim kontrolkerimi yaptrdm doktorum bu tip ağrıların normal olduğunu söyledi
Valiyeffa_ _aydanyldzz _aydanyldzz çok normal kesinlikle korkma bebek büyüdüğü için oluyor onlar bendede çok ağrilar oluyordu şükür son haftalardayim artik bisiy kalmadi doğuma
Deletedmom_116 Bel ağrısı Olur ewet ama Şöyle olursa doğum belirtisi olur diyolar belden kaşık ve karina vuruyo ise Ve orantılı sekildeyse beş dk sancı iki dk yok beş dk sancı şeklinde ise Doğum belirtiis olabilir
_aydanyldzz Valiyeffa_ bende bekliyorum bakalım doktor gelişimi geri artık senden beslenmiyor 38 haftada alırız demişti zaten
Valiyeffa_ _aydanyldzz Aynen inanirmisin benimde hemilelikde basima gelmien kalmadi hertarafim ağridi 😂hastalaninca daha önceler tez bir zamanda iylesirdim hamilelikde cok zor oluyormus hastalik gecirmek gercekden 38 haftadayim artik günleri sayiyorum🥰 insAllah sende tez bir zamanda sağlikla kucağina alirsin bebisini🥰🙏🏻
_aydanyldzz Valiyeffa_ Allahım inşallah tez zamanda tüm bekleyen annelerimiz sağlıkla kucağına alır hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar 🥹🥹🥹