tugba04 Martta kimyasal yaşadım nisanda olmamıştı şuan üç günüm fln var evde bi tane test vardı nasılsa çıkmıcak bişey diye yaptım ve şok oldum var demi yarın kan veremeye gideceğim
Kediler tugba04 şuraya atılan testler içinde net görünen ikinci çizgi bu olabilir 😂 tebrik ederim, hayırlı olsun gebeliğiniz 🌸
tugba04 Kediler Teşekkür ederim bende şaşırdım daha üç günüm var bu kadar net beklemiyordum ama erken yumurtladım galiba onun etkisi 😀
Zeyno0163 tugba04 belirti varmı cnm Birde ovulasyon testimi yapmıştın . Kaç gün ara ile degerlendirdin
tugba04 Zeyno0163 Evet ovulasyon testi kullanıyordum yani biz dört beş gün üst üste değerlendirdik garanti olsun diye belirti olarakta göğüslerimde sızlama var bir kaç gündür özellikle onun dışında aslında kendimde tuhaflıklar hissediyordum ama psikolojiktir belki diye düşünüyordum değilmiş
nesli5154 tugba04 Gögüste sızlama dışında dokunduğunda sert veya başka bir şey oldu mu benimde bu aralar baya sızlıyor ama dokunduğumda yumuşak aynı yanı
Sacmalama_engiinn Aleyna1305 solda 3 çizgi var oraya tıkla resim paylaş yazıyor oradan yüklenebilirsin
tugba04 Zeyno0163 Çok hafif bulantı fln oluyordu ara sıra ama bu kadar erken olmaz diye düşünüyordum oluyormuş şuan gün geçtikte bulantı artıyor zaten onun dışında üstümde bi yorgunluk halsizlik var bir haftadır fln bide yumurtlama sonrası üç gün kadar kasık ağrım oldu ara ara batma gibi