Beigebaby Daha önce youtube’daki activating labor egzersizlerini yapıp sancıları başlayanların olduğunu okumuştum yapan faydasını gören oldu mu
betul_yilmazz Beigebaby merhaba ben bunu yapmadım ama Ece vahapoğlunun doğum egzersizleri var onu yaptım iki gün boyunca üç dört kere iki günün sonunda sancılar başladı nişan geldi doğum yaptım:)
Burnumageliyoduslkmsn Beigebaby geldim işte dostum yüzün gülsün be gobeklerimiz ağır varsın olsun be halimizi bir tek Allah bilsin ben varım yanında yalnız değilsin 😁😁😁 sjsjsjdjskjsjdjdjd
Beigebaby Burnumageliyoduslkmsn Yaaa hahahaha tam biziz bu şarkı şuan nolacak bu bebeler ya benim umudum tükenmeye başladı 😭😭 ben bugün yaptım bu arada egzersizi kolay gözüküyor ama asla kolay değil bacaklarım popomdan ayrılacak sandım bir ara 😂😂
Burnumageliyoduslkmsn Beigebaby gece sancı çekebilirsin dün yapmadım ondan önce ki gün yaptım sabah sancım vardı tabi nst de çıkmadı sjsjsjs
Beigebaby Burnumageliyoduslkmsn bir şey diyim mi zaten yaptığımdan beri bir tuhaflık var baskı hissediyorum vajinada ara sırada adet sancısı gibi bir şeyler girip çıkıyor , acaba günde 2-3 tekrar yapsak doğurur muyuz bizde 😂
Burnumageliyoduslkmsn @Humeyraeslem1 canım sen geçen bana bir hurma tarifi yazmıştın bulamadım da bidaha yazarmisin
Humeyraeslem1 Burnumageliyoduslkmsn Tabi canım 7 tane hurmaya 7 atelel kursi okuyoruz aralarını açıp 2 su bardağı suda kaynatiyoruz hurmalar yumuşayıncaya kadar sonrasında o suyu içiyoruz hurmalarida yiyoruz bu rahmi yumusatip açılmayı kolaylaştırıyor doğum olana kadar hergun yapabilirsin ama zaten doğumu tetikliyor belki 1veya 2 sefer anca yapabilirsin Allah kolay doğumlar nasip etsin canım🥰
Burnumageliyoduslkmsn Beigebaby banada kolunu uzaticakmis gibi geliyor hep çıkacakmıs gibi hissedince istemsizce bacaklarımı sıkıştırıyorum film izlerken eşim farketti niy bacaklarını öyle yapıyorsun git işe gel cisim geldi sandı shshhsj
Burnumageliyoduslkmsn Humeyraeslem1 çok teşekkür ederim şimdi kaynatmaya gidiyorum bir bardak şimdi bir bardakta sabah hastaneye gitmeden mi içsem ya bide sen bunu kendin denemismiydinn
Beigebaby betul_yilmazz canım hangi videosu ? Doğuma hazırlık egzersizleri squatlar yazıyor onu mu yaptın ?
Humeyraeslem1 Beigebaby hayır 1 tane okumamız da yeterli ama daha fazla okuyadabilirsiniz tek sayı olmak kaydıyla 3 5 7
Humeyraeslem1 Burnumageliyoduslkmsn aynn denedim canım benim doğumun acilmam çok güzel ilerledi hastaneye 2 santim açılmayla gittim 11de doğumhaneye girdim 4 te ciktim
betul_yilmazz Beigebaby aynen o :) onu yaptım ikincin boyunca pilates topundan kalkmadım olmaz zannediyordum ama 38+6 da doğum yaptım :)
betul_yilmazz Beigebaby birde Meryem ana otunu suya koyup kaynattım o suyu içtim ilk doğumum olmasına rağmen açılmam 4 saatte tama ulaştı doğum çok rahat oldu
Beigebaby Burnumageliyoduslkmsn sende zor biri misin ya benim çevremde iki tane ikizler var onlar yüzünden ödüm kopuyordu ikizler olacak diye 😂😂