Semaazz Kızlar haftasını hatırlamıyorum ama bulantılarım kesilmişti baya rahattım yani şuan 22+3 haftalık oldum tekrar başladı bulantılar böyle birşey mümkün mü yoksa sıkıntı bende mi? 😂🤦♀️🤦♀️
Melo-fndkc Semaazz mümkün yavrum mümkün hatta hiç geçmemesi de mümkün 3. Trimesterda ilk trimester kadar yoğunlaşması da mümkün. Kendimden biliyorum 😅🤣
Semaazz Melo-fndkc Allah kolaylık versin 🤦♀️🤦♀️😂inşallah o kadar uzun sürmez çünkü suya tahammülüm kalmıyor benim 😂😂
Melo-fndkc Semaazz ben koca hamileliğimde su içemedim çok bulandırıyo cidden. Ve suyun tadı varmış hamile kalınca anladım 😅 tadını hiç sevmiyorum. Normalde de lık lık su içen biriyim. Neyse bacım ama bizim gibiler doğumda da kusuyormuş 🥲🥹
Semaazz Golge98 haa böyle bişey de var 😂 benim sabahları olurdu bulantılarım açlıktan olurdu. Şimdi hem sabah hem gün içinde olmaya başladı inşallah tez zamanda biter 🤦♀️🤦♀️😂😂😂
Semaazz Melo-fndkc yaa bende bir tek ben sanıyodum sudan midesi bulanan ben çok uzun bi süre diyet süreci geçirdim 30 kilo verdim bu süreçte çok fazla su tükettim hep ona bağlıyodum meğersem hamileliktenmiş 😂😂
Melo-fndkc Semaazz yok kız ben suya bayılırım ve etrafımda bulantılı hamilelik geçiren tüm arkadaşlarım sudan bulantı yaşadı 😅 için rahat olsun. Hamilelik bittiği an normale dönüyormuş ama