oglummehmedim oglummehmedim Gozdeli benim doktor valla kendi dinliyodu bana soylemedi manyak basta cocugun kalp atisi diye bakiyom ses geliyo ilk defa gitmisim doktora 6haftalik o minnacik seyin kalp atisini bi gorseniz birden dedi cocugun kalp atisi da var gelisiyor falan o an bana dank etti nasil heyecanlandim kalbim durucakti heyecandan cok acayip biseydi hayatimda yasadigim en guzel heyecan size de nasip olur insallah 😊
oglummehmedim Gozdeli evet ilk defa oldugu icin alttan bakmislardi kan tahlilim falan yoktu butun belirtiler vardi ve gebelik testiyle ogrenmistim bide hayatimda ilk defa baslayan olan bobrek agrim😊3ay doktorlar alalim dedi bebegi bobregine bisey olmasin genisleme tas falan vardi olmaz dedim gitmedim doktora tasi da dusurdum sukur agrim sizimda kalmadi 6aydir 😊Ve 3hafta sonrada geliyor Allahin izniyle ne bobrekte ne cocukta bisey var🌹
Gozdeli oglummehmedim rabbim sabır vermiş size hayırlısıyla inşallah sağ salim kucağınza almak nasip olur ... en büyük öğrendiğimiz şey sabırmıs ilk basta bunu anladm ben annelikte
oglummehmedim Gozdeli amin sizede evet kendim kendimi taniyamaz oldum o hic bir mesuliyyeti olmayan kiz evlenir evlenmez hamile kaldi ve ve 6haftasinda artik o cocuga oyle baglandimki bobregim gitse nolucak dedim cocugum icin olumu goze almadiktan sonra 1aylik hamilelik bile boyle yapiyor insani o kadar bag yani annelik buymus
mercimekkkannesi Gozdeli ben de bugün duydum 6 hafta 6 günlük bebeğim duyarsın muhtemelen inşallah sağlıklı sıhatlidir kalbini ferah tut 🧡🙏🏻
Selintosh Gozdeli 10 haftaya kdr duyamayabiliyormuşsunuz, yeni doğan hemşiresi arkadaşım söylemişti geç döllenme vs durumundan dolayı.Ben 8. Haftada duymuştum, duramazsanız korkmayın bir dahaki sefere duyarsınız inş :)
Gozdeli Selintosh inşallah çok tesekkür sizinde bazen aklınıza kötü seyler geldiği oluyomuydu ben bazen takıntılı oluyorm
mercimekkkannesi Gozdeli yok karından baktı ultrasonla ben de burdaki forumları karıştırdım biraz galiba alttan bakılan da olmuş ama normal ultrasonla bktı bna
Selintosh Gozdeli oooo bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayana kdr ne doğru düzgün uyku uyuşabildim ne içim rahatlardı, gerçi yine uyku uyuyamıyorum şimdi de hangi tarafıma yatacağıma karar veriyor beyfendi :)
Papatyam34 Gozdeli yok canım karından duyduk. Ama doktor bana idrarına sıkışıpta bakalım demişti Bn naptıysam sıkışamadım gene de duyuldu 🙈
Gmzomr Gozdeli Canım benim 6+3 te duyuldu kalp atışı ama alttan baktı çünkü çok gaz vardı yukarıdan kese bile gözükmemişti gazdan 🙈 bu arada hamileliğin hayırlı olsun inşallah duyarsın kalp atışını sağ salim kucağına almak nasip olsun canım 😊
Gozdeli Gmzomr çok tesekkür ederim Allah razı olsun sizinde gözünüz aydın inşallah hep güzel haberler alırsınız ve en güzel seklde kucağnza almak nasip olsun .