mucizemizibekliyoruzz aysgldlrl67 tam olarak çatı muayenesi yapmadı ama 2 oldu elle muayene ediyor yani 😄 boyun uzun zaten doğurursun dedi bilmiyorum belki bu kadar muayene ile anlamıştır
mucizemizibekliyoruzz aysgldlrl67 aynen aynı 2 sebepten artık bende istiyorum geceleri rahat uyuyamıyorum hep belim falan ağrıyor artık ağırlıktan. Hemde kucağımda istiyorum artık 🤗
aysgldlrl67 mucizemizibekliyoruzz bu arada kilosu nasıl.kıyaslamak için sormuyorum her bebek farklıdır elbette ama kilosu iri olursa sezaryen olur demişti bana doktor geçen hafta. Bi hafta önce 1420 gr di.
ardengunes Ceydadefne1 valla gelmicek gibilerde😂 bana çarşambaya gün verdi bugun suni ile baslicaz nasipse 21 inde😊
ysmnse aysgldlrl67 Bi an korktum bebek gelişmiyor da doktor bişey demiyor mu diye 🤭 benimde sat 25 şubat geçen ptesi 3300 dü kilosu 😊
Alyaam aysgldlrl67Şimdi oldu ben bi an gelişimi yavaş herhalde diye düşünüp 2 olabileceğini tahmin ettim maşallah bebişe 🤗
mucizemizibekliyoruzz aysgldlrl67 bana 3.300 demişti 37+5te ama 500 gr yanılma payı var demişti fazla ya da eksik. Hep tahmini zaten ölçümler. Şimdi 38+1 olduk işte bakalım kaç kilo şuan bilmiyorum
Edanurusta Aysrnur Benimde ilk doğumum o yüzden bilmiyorum maalesef 😔 bilen birine veya doktora danışırsan daha iyi olur