lllllaliyeva Kızlar, ben bir çok yerde duydum bebek sağda olursa erkek, solda olursa kız oluyormuş Sizde nasıldı durumlar
esraEb Cnsu11 bunu nasıl anlıyorsunuz ? Benim ilk aylarda hep solumda batma oluyrodu gebelik belli olmadan önce de o ayda da hep solumda batma oluyrodu ama bebeğimi hep sağda hissettim ve erkek. Sağda mı solda mı nasıl anlıyoruz ? lllllaliyeva
Glcn12 lllllaliyeva benim ilk hamilelik te sağdaydı oğlum oldu bunda solda hisetim daha Beli değil cinsiyeti inşallah buda sağlıklı bir kızım olur bir oğlan bir kız tamamdır bu iş herkesin gönlüne göre versin Allah 💕😊
lllllaliyeva esraEb ben de daha yeni hamileyim sağda batma oluyor. Amma çocuğu hiss etmene bağlı. Ben daha nerde hiss etmiyorum.
esraEb lllllaliyeva benimki de 26 haftalık. Başlarda solda batma olunca solda olacak sandım sağa geçti nasıl olduysa 😄
lllllaliyeva esraEb ben de solda gibi sanıyorum. Amma daha çok kız istiyorum. Yerleşmesi ne kadar doğru çıkıyor bilmiyorum şimdi
Pnr_KMRC1 lllllaliyeva ilk defa duydum pek inanmam böyle şeylere ama bende tuttu o zaman sağda hissettim erkek bebek bekliyorum🫶👼🏻🎈