Dilandilek yaşadığın bu süreçten bende geçtim . İki yıldır evliyim ve ilişki esnasında kaslarım sertleşiyor eşimi ittiriyorum istemsizce , ama vazgeçmedim ve devam etmek istedim . 38 haftalık hamileyken doktor çatı muayenesi yaptı o kadar acıdı ki nerdeyse çatalı devirecektim bağırıp çağırmaktan doktor şok oldu . Ağladım hatta . Doktor bu muayeneyi çoğu kadın hissetmez bile dedi . O muayeneden sonra hemen eve gelip pelvik kasları genişletici egzersizleri yapmayı başladım , YouTube dan durmadan videolar izledim ve şunu öğrendim geçmişte cinsel ilişkiye dair korkutucu bir söylem bir tecrübe yerleşmiş zihnime meğer yoksa vajen çok ama çok esneyebilen bir kasmış . Evet kız ortamlarında cinsel ilişkinin ne kadar can acıtıcı bir şey olduğu konuşulur genelde ve benim zihin altım da bu konuşmalar kalmış . Ayıp günah biliyorum ama sana tavsiyem cinsel dürtünü arttıracak bir iki video izle özellikle, lavaboda ıslak ve temiz elle parmak egzersizi yap derin derin nefes alarak , vajenin çok esneyen bir kas olduğunu unutma. O ağrılı muayneden sonra şu son iki haftadır cinsel ilişki den ilk defa zevk almaya başladım ve kendimi rahat bırakmayı öğrendim . Lütfen sende bu dediklerimi dene . Ne kadar zorlandığını biliyorum