AnnEemm Sol göğüs büyük olunca kız sağ göğüs büyük olunca erkek olur diyorlar doğrumu sizin cinsiyetiniz ne ve hangi göğsünüz büyük 🤭🤔😊
Hmervekara Havvakml AnnEemm bence bünye ile alakalı benim tüm belirtilerim erkekti 38. Haftadayım hala erkek diyen var ama kızım olcak 😍
Havvakml AnnEemm canım erkek bebek belirtileri daha çok uyku yapar ve bulantı çok olmaz bana öyle oldu çevremde de erkek bebeğe hamile olanlar böyle ☺️Kız olunca çok bulantı kusma olurmuş ama bünye ile de ilgili tabi hayırlısı canım
Elaylama Havvakml ben 4 ay boyunca uyudum ve hiç kusmadım hatta öğürmedim bile bir de karnım füze gibi sipsivri ama kızım olacak. 🤗
Ssseval Ben kızımda çok uyumak isterdim ama oğlum olcak şimdi bunda çok midem bulandı vede çok enerjiğim akşama kadar evin içinde iş buluyorum kendime . Bence her bünyede farklı
eslemin_annesi Merhaba sol gögsüm saga oranla daha büyük sırt agrım var kasıkta hiç agrı olmadı tatlı severim eşki pek yiyemem bebegim 12+4 te kız dediler 😄 pek alakası olmuyor ilk kızımda belirtiler farklıydı ama cinsiyet aynı her hamilelik bir olmuyor
emineeeeee Böyle şeylerle cinsiyet tahminine çok kapılma inan tersi çıkabiliyor hayal kırıklığı yaşarsın vakti zamanı gelince öğrenirsin inşallah ☺️ Allah gönlündekini nasip etsin inşallah 🥰