Mervosssse Evpe Evet kullanmaya başlasanız iyi olur. Lansinoh diye krem kullanıyorum göğüs ucuma doktorum tavsiye etti. Günde 3 kere sürüyorum çatlamasını önlüyor
zeynozey Evpe yeni doğum yapan arkadaşım aradı dün, bende 7. Aydayım kesinlikle hindistancevizine başla hemen dedi😭 hergün yağla gögüslerni dedi. Başladım ben😬
Selmapiskin Evpe 3. Aynayım doktorum başla dedi. Sizde bir an önce başlayın 2. Gebeliğim ilkinde yapmadım ve aşırı derece zorluk çektim
Beigebaby Evpe ben 39 hafta 4 günlük hamileyim hiçbir şey kullanmadım ama çok şükür bir şikayetim olmadı o yüzden aklıma gelmiyor . Doğum sonrası içinde gümüş kapak aldım , eğer işe yaramazsa kremde alıcam
Denizahsen Mervosssse kaçıncı aydan itibaren başladınız ben şu an 34. Haftamdayım başlasam mı bilemedim
Mervosssse Denizahsen 34 de başladım ben. Suan 35+3 olduk. Doğuma az kaldı sezaryen olacağım ben. Doktorum başlamamı önerdi. Çok ise yarıyor
Evpe Selmapiskin aaaa geç kalmamışım ozman ben hemen Hindistan cevizi yağı ile başlayım ozman. Diğer firmalar çok pahalı. Zaten yeterince masrafımız oluyo.