Carpedym 19+4den selam herkese ocean mumy omega kullanıyorum fakat midemi bulandırıyor ilacı yutmakta zorlanıyorum kızlar adeta işkence gibi benim gibi olan varmıdır ya, 😔
nurbanu-y Carpedym ben hiç bir şekilde kullanamadım maalesef ilacı aldığım gibi gidip çıkarıyordum. Düzenli balık yersen sorun olmaz demişti doktorum öyle yaptım
Basak2906 Carpedym efa s1200 kullanıyorum boyutu biraz büyük ama tadı kokusu yok. İçmede sıkıntı yaşamayacaksan rahat edebilirsin belki
elifaydinn Benim doktorumda imom verdi . Jel kapsül formunda ama kokusu var tabi . Yanıma meyve alıyorum ağzıma atar atmaz hemen meyve tatlı sakız gibi şeyler tüketiyorum . Dediğiniz gibi benimde midemi bulandırıyor ama en azından yutması kolay
Sevalinkaa elifaydinn kutunun kapağı açık şekilde tutun. Ben pregno Marin kullanıyorum Bi nebze azaldı kokusu
Pnr_KMRC1 Carpedym bende ocean mumy kullanıyorum gündüz içince bendede miğde bulantısı yapıyordu doktorum uyumadan önce iç dedi artık öyle yapıyorum sorun kalmadı sizde deneyin bence🌸🫶
Pnr_KMRC1 Carpedym bu pembe beyaz kutuda olan ocean mumy değil mi onun kapsülü kolayca akıp gidiyor aslında bol suyla
Carpedym Evet o ben tutarken zorlanıyorum geçenlerde boğazımda kaldı psikolojik olarak içemiyorum kaç gündür 🤦♀️
Pnr_KMRC1 Carpedym aslında onun kapsülü yutmak için en kolayı akıp gidiyor hemen sizde psikolojik olarak kalmış doktorunuz değiştirir o zaten içemediğinizi söyleyince🌸