Amineazra Bosunadunya bence çok güzel 🙂 tanıdığım hafsa var hem çok güzel hem çok becerikli özellikle mutfakta
Hzzz Bosunadunya sizin tercihiniz gönlünüzden geçen olur ama hiranur daha güzel değilmi kuzenim var masallah okadar naif kibar bir genc kız ki tam ismimi yansitiyor
B5- cahillesohbetikestim Bende Muhammed Alparslan koymayı düşünüyorum çocukların isimlerine göre huyları olurmuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum Allah bağışlasın oğlunuz nasıl biri 💙👼
cahillesohbetikestim B5- çok akıllı gerçekten ismini yaşıyor resmen. Hem çok inatçı, çok hareketli, dediğim dedik biri hem de çok duygusal, canayakın, arkadaş canlısı biri 🤣
Snmkrby1_ Kuzey❤️ ismini koyacağım oğluma hem modern hem herkesin çok kullanmadığı nadir isimlerden olsun istedim
Fik Nil 💞 prensesimizin ismi Nil olacak 🥰 baba annesi sevmedi pek ben her Nil dediğimde kesin değil olarak ekliyor bende sonra %99 Nil diyorum 😂 babası da bir isim seçecek yakıştırabilirse bulamazsa Asya Nil düşünüyorum 😊
Damla1623 İlk oğluma hamileyken kızda olsa erkekte olsa Deniz istemiştik 🙈 Deniz koyduk 2. De EfeCan olcak ben Can çok istiyordum isim olarak eşime sende ekleme yap dedim Efe dedi çok yakıştırdım EfeCan koycaz Allah nasip ederse 🥰🩵
542854 Kaderozturk41 Alperen olucakti kuzenim koydu vazgeçtik 🤦Allah nasip ederse doğunca bizde Göktuğ olsun dedik 💙