MelisSeferoffa Ee kızlar varmı aramızda normal doğumdan korkub sezeryan olmak ısdeyen ? İlk bawdada ben 😂😂😂😂💙
Belinayy MelisSeferoffa ben hem normalden hem sezaryandan korkuyorum sanirim. Normal dogum istiyorum ama bazen acaba sezaryanmi olsam diyorum . Ondanda korkuyorum.
Dilek37 MelisSeferoffa ben 😀 bana gereksiz geliyo normal doğum ikisindede dikiş var ve çevremde normal doğum yapıp çok gereksiz diyenler var
Kubrarecep Normal Doğum yaptım ilk doğumumda ikinciye hamileyim normal olsun diye dua ediyorum Allah’ıma ben sezaryen den korkuyorum hayatımda hiç ameliyat olmadım o yüzden çok korkuyorum ama tabi bebeğimin sağlığı için hangisi olursa mecbur yapıcaz
EceAydn Dilek37 gereksiz demeyelim de 😁 normali o cunku sonucta. Ama beni de cok korkutuyor. Cesaret isi bence Allah kolaylik versin normal dogum dusunenlere. Sezeryan da oyle tabi sonrasi icin ugrasiyorsun daha cok 🤦🏻♀️
Esra7261 EceAydn bu tartışma bitmedi bitmeyecek. Az önce bir posta denk geldim doğum fiyatları ile ilgili allahım o parayı verdikten sonra ha normal ha sezaryen fark etmez 😂😂😂 beni en çok ücretler korkutuyor.
Cismmpoyraz48 MelisSeferoffa evet ama normalin öncesi sezaryanin da sonrası var ikisinin de avantajı ve dezavantaji var 😁
MelisSeferoffa Cismmpoyraz48 ben normali bi yakinmda gordum tam 38 dikiw duwmuwdu 😂😂😂o yuzden sezeryan normaldan iyidir die duwunuyom 😂😂😂
Cismmpoyraz48 MelisSeferoffa kisiden kisiye degisiyor o hic dikis olmayanda var sahsen bnm 3 dikiş vardı 38 lik dikisi ztn normal yapmaları mantikszlk o sezaryanlik olmaliyms aman her türlü cikacak o cocuk ha sezaryen ha normal 😁