Biranneninumudu Kızlar merhaba adetime yaklaşık 5 gun var ve neredeyse 5 gündür de göğüslerim inanılmaz agriyor yan yatamıyorum sütyen rakamıymışım dokunamiyorum. Bu kadar agri normal mi önceden de olurdu ama bu kadar şiddetli değildi 😢
Pamuk Biranneninumudu Ben kendimi bildim bileli ağrılı adet ve 1hafta öncesinde başlayan göğüs ağrısı yaşarım.Ama hamile kaldığım ay çok ciddi siddetliydi göğüs ağrısı bıçak saplanır gibi.Hayirlisi olsun🙏
ikiprensannesi__ Biranneninumudu umutlandirmak istemem ama bende böyle oldu hamileymisim benim göğüslerim iri birde ağrıya dyaanamadigimdan cuma günu için doktor randevusu almıştım kuculturebilmek için Çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim inslalah gebelikten agriyirdur 🤲🤲
Biranneninumudu Pamuk canım sanmıyorum ben hamile olduğumu. Bende pco var kilo veremiyorum geçmiyor. Eşimde 3 ay önce sprem dusuklugu vardı simdi ilaç kullanıyor ama düzenli degil. Bakalım 4 5 gun sonra bakalım nolacak
Biranneninumudu ikiprensannesi__ canım adetim geçen ay 5 gun gecikti. Bu ay eğer 30 günde bir olursa 4 gun sonra gelecek. Bakalım o zaman kan vereceğim neler olcak