-Tuba-tlbs- naneliseker_ temizlik yapmıştım koltukları sağa sola itmiştim ve sigara içiyodum öğrenir öğrenmez bıraktım inşallah çok zarar vermemişimdir :( 6 hafta lık olduğunda öğrendim
AleynaResul naneliseker_ istanbullara gittim hopladım zıpladım dip köşe temizlik yaptım koltuklar kaldırdım yetmedi üşüttüm falan çok geçmedi hamile olduğumu öğrendim 😅 Rabbimin kudreti gerçekten koruyor 🤲🏻
Smhes23 Yeni taşınmıştım temizlik ve taşınma süreci olmuştu. Temizlik yaparken de porçöz ile çamaşır suyunu karıştırmıştım zehirleniyordum az daha. 1 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim. Şuan 27 haftalığız herşey yolunda 🥰
mhmtsmy naneliseker_ hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce .evin tüm halılarını kaldırıp ,evde temizlik yaptım,masa kaldırdım.ve bunları tek başıma yapmıştım😶
Eda_arslan mhmtsmy hayır sadece rahatsızdım aşırı derece vucüdum ağrıyordu ortalık hastalığına düşmüştüm
esnyz14 naneliseker_ Aşırı dip köşe temizlik yapmıştım. Kocaman salon halısını makinede yıkayıp ıslak ıslak o ağırlığıyla terasa falan taşımıştım. Bi ton ilaç kullandım hasta olmuştum bir de o dönemde. Ama çok şükür yapılan testler ve kontrollere göre bir sorun yok bebeğimde inşallahta olmaz🌺
ozlem5494 naneliseker_ ben 20lik diş tedavisi görüyordum anesteziyle çekilmişti ve çok ağır ilaçlar kullanıyordum öğrenince çok ağladım ama çok şükür bi sıkıntı yok 33 haftalık olduk 🥰
kk86 naneliseker_ ben öğrendikten 1 gün önce alkol almıştım, 5 gün önce de spora gitmiştim. Son dersimdi :) az kalsın karnıma g5 e gidicektim, bayram üstü olduğu için vaktim yoktu randevumu iptal etmiştim 🥶 en çok sevindiğim onu iptal etmem olmuştu.
minkkalp babyme_ay bende bilmeden girdim seansa öğrendikten sonra gitmedim ama rabbim onları korumuştur inşallah bilerek zaten asla girmeyiz bizde 16 haftalık olduk suanlik herşey yolunda çok şükür ☺️
1anne2bebek__ naneliseker_ camlar kapılar mutfak dolapları buzdolabı fayanslar yazlık kışlık ayrımı dolabın en üstüne ağır hurç kaldırma. Komple ev süpürmek silmek çamaşır suyu yağ çözücü. Ha bir de üzerine ablam elinden ameliyat olmuştu onun da kışlıklarını yazlıklarını ayarladım. 😀 ablamın işi bitti aynı gün test yapıp öğrendim. Yavrumu da rabbime emanet ettim. 🤲Şu an 38+1 akşama sabaha bekliyoruz artık
Fatos20 naneliseker_ evi dip bucak temizleyip tekli koltuk kaldırıp akşama böbrek ağrısına doktora gittiğimde öğrenmiştim 1 hafta ağrıdan sevinemedim gebeşliğime 😅
Ezgiii75 Bir ay ramazanda oruç tuttum full temizlik cam feln sildm ağır şekilde temizlik artı cenazemiz oldu koşturmaca üzüntü hepsi arka arkaya birde detox suları feln çok tüketmiştm inşallah sağlıkla ilerleriz şimdilik iyiyz şükür 🤲