Sudeeozkann naneliseker_ esim yozgatli koyde yasiyoruz biz. Tüp kaldirmistim, sigara kullaniyodum, asiri deterjana maruz kalacak kadar temizlik yaptim, o engebeli yollarda traktor ustunde tarlaya gittim 😂😂😂 kızçeminde masallahi var 38+5teyiz 💕
Figen-7272 Ramazanda bolca misafir agırlamak .bayram temizligi ve bayramda tatill tekneyw bindim deli gibi gezdim .şuan yerimden kalkamıyorum 😅😅
Mervegece 5 haftalık hamileyim ve ilaçlı mr çekildim doktorum birşey olmicağını söylüyor ama korkuyorum
Biyologannee naneliseker_ ilk hamileliğimde bilmiyordum balkon yıkayıp düzenlemiştim ama böyle yerleri citileye citileye 🤦🏻♀️ iki gün sonr hamile olduğumu ogrendim. İkincisinde de banyo duşa kabin temizliği detaylı mutfak temizliği bol kimyasalı 🤦🏻♀️ yine birkaç gün sonra öğrendim 🙁
gunesinannesi_ naneliseker_ eşimle go-kart a binmiştik baya drift falan atıyordum çarpışan arabalara binmiştik baya sarsılmıştım 2 gün sonra öğrendik gebeliği
Babyykmz naneliseker_ sigara kullanmiyoruz ama arada kahvenin yaninda 1 tane puro yakip donduruyorz esimle. ogun esime agir geldi normalde banada agir gelirdi sondurur 1 hafta sonra filan kahvenin yanina tekrar yakardik. Bana ogun hic agir gelmedi esimin icememesi isime geldi nasil canm cekti hepsini ben bitirdim puronun 😅 ve son zamanlarda turk kahvesini 4 fincana cikartmisdim cok canim cekiyordu en son kupayla icmeye basladim ve hamile oldgumu ogrendm sonra bir daha agzima kahve surmedim psikolojk olarak etkilendm cok vicdan yaptm. Planli gebelikti cunku bizimkisi ama daha ilk aydan tutcagina inanmiordm bir 6 ay surer tutmasi dedim oyle olmuyormus 😀
Mervesad naneliseker_ naneliseker_ regl söktürücü egzersiz videoları açıp sonrasında ileri derece yoga 🤯 regl olamıyorm sanmıstım 🤦🏻♀️
Lavinyaa8 naneliseker_ ben ev taşıdım koskoca evi yerlestirdim temizledim ve 1500 km yol yaptim ama öğrenince de hic korkmadim nasibi varsa tutunur dedim ilk gebeligimde cok koruduğum halde düşük yapmıştım 2. De bi rahatlık vardi o yüzden
Ebru_20 Benim ilk gebeliğim de kayınvalidem gol taşındı 3 cü kattan 1 ci kata hamile olduğumu da biliyorlardı bana eşya taşıtlar sonra çok sancım başladı doktora aradım dedim çok sancım var kanamam geliyor dedim yerleşme kanamasidir dedi öyle diyince ben çok dikkate almadım 2 gün sonra kendi evimi temizledim sancım vardı yine 3.cu günde çok fazla sancım ve kanamam oldu doktora aradım yine yerleşme kanaması dedi yine tamam dedim yaptığım yerden kalkamaz hale geldim hastahaneye gitik düşük yaptığımı öğrendim kürtaj oldum bakıyorum maşallah herkes farkına varmadan birşeyler yapmış çok şükür bir şey olmamış inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Linaninannisi minikmucizeemaak ay sorma bende çok zorlandım alışamadım ama insan herşeye alışıyor evletlarımız için 🥰 sağlıkla kucagımıza alalım 💘
Gizemonur m_Kubra_m hiç bir sorun çıkmadı ben bilmiyordum hamile olduğumu bilmeden kullandım çok şükür şuna 10. Haftamız çok sağlıklı