Denizezell THale merhaba bende bilmeden rontgene girmistim sizce kötü bir durum olur mu cok üzülüyorum
THale Denizezell benim bebiş sağlıklı , kafana takma bilmeden olduğu için küçükken etkilenmiyorlarmış o kadar.
Beren5591 naneliseker_ ayder yaylasından aşağı yuvarlandım ,milleti de özendirmistim bir anda herkes yuvarlanmaya başlamıştı, neysek benimki daha 5 haftalikmiş:)
Yasemincelik naneliseker_ bende kanal tedavisi oldum yetmezmiş gibi 1 hafta aşır antibiyotik kullandım
Hilal2 Saç boyattım ağrı kesiciliker içtim arveles falan cam sildim genel temizlik yaptım yani alkolde içtim ama içemedim fazla kusturdu çok fena bi öğrendim ki hamileyim tabi sigarada içiyordum çok vicdan azabı çektim ama bebişim çok şükür sağlıklı ☺
Linaninannisi minikmucizeemaak ya bence düzenli ve sürekli olarak yemedigimiz sürece bir sıkıntı olmaz herşey kararında güzel zararlı olmayan yiyeceklerde öyle değil mi herşeyin fazlası zarar
minikmucizeemaak Linaninannisi Evet bende öyle düşünüyorum kalkıp her gün veya her hafta 25 tane midye yemiyorum veya salatalık domates bile organik mi onuda bilmiyoruz. İllaki cips, çikolata da yiyoruz. Sağlıkla kavuşalım bu süreç çok zormuş
Annecik3535 naneliseker_ ayyy neler yapmadım ki koltuklarım aşşşırı ağırdır onları çektim kaldırdım , merdivenleri hoplaya zıplaya indim ve regli olcam sandığım ağrılarım meğersem hamilelik ağrılarıymış 5 haftalığız bu arada 😁
Dolphin16 naneliseker_ ben sigara içiyorum ilk hamileliğimde de içiyordum kreş öğretmeniyim çocukları kucağıma alıyordum temizlik yapıyordum . Bu gün hayatımın şokunu yaşıyorum çok silik bi ikinci çizgi gördüm testte aklıma hemen yaptıklarım geldi hafta sonu oryantal oynadım 🫣 sigara içtim 😀😀 başka bişey yapmadım herhalde 🤦♀️🤦♀️
Betulnnmz Ebru_20 çok şükür bugünü de gösterene doktora ilk gittiğim gün bir kısmını söylemiştim 20. Haftaya kadar tehlikeli demişti şimdi sayılı günümüz kaldı Rabbim sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah 😊🌸
Fik Sürülmemesi gereken bir ilaç sürmüştü eşimin allerji si olduğu ortaya çıktı sonradan tabi de uyuz dendi mecbur tüm ev sürülmesi lazım ilaçtan 1 gün sürdüm yarattım iğrenç de kokuyordu 2. Gün sürmeden test yapayım dedim ki hiç umudum da yoktu yumurtlama dönemini kaçırmıştım adetime 10 gün mü 11 gün mü ne kala ilişkiye girdik ve pozitif 🤭 şok olmuştum hemen iyice duş aldım hastaneye gittim
mahperii naneliseker_ soğan suyu, ramazan öncesi çoook ağır stor perdeleri yıkamaktan tutun cam pencere ne ararsan temizlik, düzenli olarak bel sırt çıtlatmalar amaan amaaan neler neler
Tugbakkkk Kokoreç ,ciğer sucuk , ne yenmemesi gerekiyorsa hepsini heyecanlı bir şekilde yedim🤗 ara ara sigara ictim nargile de ekledim , kosturmalarımda var , 6 hafta 1 günlüktü öğrendiğimde , şimdi 8+6 yız 🥰
Havvaca naneliseker_ kıtlıkdan çıkmış gibi yeşil çay içmiştim. Bide çok ağır temizlik yapmıştım. En yakın arkadaşımın düğününde kuduruk gibi oynamıştım 😂😂
2prensesannesiiii naneliseker_ termal otelde sıcak havuza girdim spor yaptım dağ bayır yürüdüm çocuk oyun alanında oynadım sırt üstüne düştüm bi ağrı girdi sancılandım kan geldi erken adet olacam sandım ama kızım sımsıkı tutunmuş meğersem 3 gün petle gezdim adet ha söktü ha sökecek derken sökmeyince test yaptım 🥲