naneliseker_ deprem bölgesinde göreve gittim gebe olduğumu bilmeden enkazda çalıştım yatacak yer yok uykusuzluk açlık susuzluk acı üzüntü umut yorgunluk pislik içindeydik çamaşır bile degistiremedik. Aşırı derecede ağrım vardı o kosturmada kese aşağı yerleşmiş öğrendiğimde 5 haftalık gebeydim. Öğrendikten sonra 3 Gün bekledim dönüş için. Döndüğümuz gün kanama geçirdim çok fazla düşük dediler kürtaj dediler rezillik çektik. Özelde iyi bir doktor bulduk 5 aydır da yatıyorum. Halaa kese aşağıda üstelik rahim ağzı acilmasi yaşadım. Neler neler…Allah kimseye bir daha deprem yaşatmasın ama gebe halimle bile dönmek istememistim ağlayarak geldim. Pişman mıyım hayır ama acaba göreve gitmeseydim rahat temiz bir ortamda olsaydım ama evimde yatağımda yatıp kalksaydim kese düzgün yerleşir miydi biz daha iyi olur muyduk düşünmedim değil. Erken doğum riski de var iki gündür iyi şeyler duymadım doktordan tedirginim iyice. Acaba 30-35 haftaya geçebilecek miyiz kötü birşey olacak mı diye düşünceler içindeyim. Huzursuzum korkuyorum. Ama insan oğlu öyle bir sistemle yaratılmış ki biz ne yaparsak yapalım Allah nefes verdiyse gelecektir dünyaya bebeklerimiz inşallah. Bana da dua edin.