naneliseker_ Ben çok ağır kaldırıp temizlik yapmıştım, 2 gün sonra öğrendim. Sizle neler yaptınız kaç haftalikti, kac gun sonra ogrenip vesveselere büründünüz hanımlar?🤣
tunasmom naneliseker_ Öğrenmeden önceki hafta her gün deli gibi alkol içmiştim hatta öğrenmeden bir gün öncede içmiştim 😭😭öğrendikten sonra oturup hüngür hüngür ağlamıştım çok şükür 34 haftalığız bugüne kadar bir sorun çıkmadı çok vicdan yapmıştım günlerce uyuyamamıştım sonra doktorum sakinleştirmişti beni
Eymenmoms femme ayy Bnde 9 ay ve emzirme dönemi nasıl hiç tüketmeycem onu düşünüyorum 😂 eşimle içerim arada keyfi okadar 🤣
Madamerose DolceBabanne biz 14 şubatta susi restoranına gidip tık basa yemek yemiştik ama neler neler sonra eve gelince kustum ve bir hafta acaba soğan suyuna mı başlasam diye düşünürken bir yakınım sen bu aralar fazla bir güzelsin test yapsana bir dedi ama hiç imkan vermiyorum. Sonra eşimle ispanya ya tatile gitmiştik ve ordan aldığımız testle hamile olduğumu öğrendim. Herhalde asla unutamam bu anları
Fatos20 naneliseker_ evi dip bucak temizleyip tekli koltuk kaldırıp akşama böbrek ağrısına doktora gittiğimde öğrenmiştim 1 hafta ağrıdan sevinemedim gebeşliğime 😅
Sakina21 Ygllll 4 saatlik saç rengi açma ve boyama tahmini 3 haftalık falan olurdu her halde 1 hafta sonra öğrendim
Burcu-tunca tunasmom off bende çok fazla alkol tüketmiştim Pole dans yapyordum sürekli drekten düşüyordum
Glshela tunasmom tunasmom inşallah doğumdan sonra da birşey çıkmaz özellikle gözlerine mutlaka baktır 🙏
Bet1 naneliseker_ kaynimin düğünü vardı çok fazla oynadım topuklularla hiç oturmadan. Şehir dışından gelen misafirleri evde ağırladık kayinvalidemlerde yemekler falan hazırlanıp toparlandı 😂 aslında hissediyordum ama 2. Çocuğumuzdu korunmayı bıraktığımız ay hemen hamile kalabileceğimi hiç ihtimal vermemiştim. Konya’da hasta oldum grip zaten sonraki gün de ilaç kullanmadan ben bi test yapıyım dedim reglime 10 gün vardı hamile olduğumu öğrendim 😂
ikiprensannesi__ naneliseker_ öğrenmeden bir gün önce enerji içeceği içtim 🥺 sonra ki gün geciktiğimi fark edince test yaptım pozitif birde acaba enerji içeceği den mi pozitir hamile değilmiyim diye tribe girmiştim 🤣🤣🤣
ikiprensannesi__ naneliseker_ 🤣🤣🤣 ne bilim işte acaba dedim enerji içeceğinde olan biseymi pozitif çıkarıyor bosami seviniyorum diye kendi kendimi yedim 🤣🤣🤣