esmerella37 ultrasonla baktı kistin yok dedi polikistik over var dedi işte kan ver dedi oglen gel dedi beta da istedi yarın yada aksam sonucu getircem burdada paylasırım zaten
Papatyaaa__ esmerella37 geçmiş olsun canım İnşAllah hayırlı gelir sonuçlar aynen haberdar et bizide🌹💞
Sibelsibos esmerella37 bu ara hastanelerde beta çok geç çıkıyor bende dün verdim e nabiza akşam 10 da düsmüs
Senacan1 glz87 bende oradayım eşim askeri personel yeni taşındık buraya. Kahramanmaraştan geldik deprem sonrası :(
Senacan1 glz87 şehit sait ertürk devlet hastanesine gittik dün umarım iyi ilgilenir doktor adet düzensizliğim vardı
glz87 Senacan1 eskiden olsa pek ilgilenmiyorlardı ama şimdi çok iyi diyorlar ama birde Doktor’un iyise sende iyi oluyorsun rahat oluyosun en azından
Violetaa Hakkında hayırlısı canım inşallah gebelik vardır . Bende yarın gidicem 20 gün oldu adet gecikmem negatif . Bende hamile olduğumu sanmıyorum söktürücü verecek umuyorum . Yani bi Umut etmiyorum artık bi an önce adet olayım da birdahaki aya bakım
Senacan1 Violetaa söktürücü kullandıktan sonra adetin düzenli oluyor mu benim 2 ay oldu tekrar 2 ay geçikti