23kubra23 Kızlar bu marka hep mi kuruma çizgisi çıkarır öyle geçte çıkarmıyor 15 20 dk sonra başına gelen varmı geçen ayda benzer çizgiler çıkmıştı umutlanmıştım bata 5 gün var yine silik çıkarıyor toplu almıştım 🥺kimysal mı geçiriyorum
Kirmizibasliklikizzzzz 23kubra23 kanamanız var mı acaba birde kan verseniz en iyi sonucu öyle alırsınız 🙂
Kirmizibasliklikizzzzz 23kubra23 burda var gibi görünüyor daha çok yeni olabilir siz en iyisi kan verip beta takibi yapın kimyasal olup olmadığı öyle ortaya çıkar ki inşallah öyle bir durum yoktur hamilesinizdir umarım
Sibelsibos Erva18 katılıyorum aynı gün 3 tane yaptım hep silik çift çizgi heveslenip gittim negatif böylede muallakta bırakıyor en güzeli çift çizgiyi kıpkırmızı görmek ama işte bı umut olunca insan kapılıyor 😊
-zzzeyneppp- Kimyasal geçirsen bu kadar silik çıkmaz bu baya silik vücutta çok azda olsa bu hormon bulunduğu (0,05) için etkilediğindendir bi kaç güne adet olabilirsin,
Sibelsibos Erva18 bacım bizi yanıltan başkalarında silik çıkıyor gidiyorlar hamileler Allah sağlıklı sihatli etsin bir şey demem ama bizde işe yaramıyor illa kıpkırmızı çift çizgi olacak valla bu gidişle benim öyle de çıksa şüpheden yok sayarım 😄😄