Oznur1 Merhaba hanımlar ben bebek arabası almak istiyorum ama puset olmicak tam yatabilen kademeli oturma pozisyonuna sahip çift yönlü kapandığı zaman ağırlığı olmayan tekerlekleri iyi olan memnun kaldığınız modelleri öğrenebilir miyim
Kumral60 Oznur1 canim ayhancocuk var instagramda bir bak dedigin gibi cok guzel bir model vardi ismini unuttum indirime de girio arada urunleri de gayet guzel.
deletedmom947 Oznur1 Elele Baby Ranger modelini aldım. Fiyatı uygun, malzemesi gayet kaliteli, hafif çok kolay katlanıp açılabiliyor ve şık. Benim içime sindi kullanınca tam belli olur tabii ama yorumları gayet güzel bu yüzden tercih ettim bir bakın isterseniz.
Hilal123 Oznur1 ya aslinda pusetliler iyi gibi alcak da degil yuksek ama bende istiyodum ama kullanisli degil gibi me geliyo👼🏻
Ssseval Yeni bebek arabalarıda büyük tekerli kaba avm ye gitsen her yere takılıyo hiç kullanışlı yapmıyolar . Bebek arabası seçmek çok zor🤦♀️
Newmomy Kraft profit kullanan var mı? ben onu cok begenmiştim ama simdi hiç bi yerde yok üretimi durdurulmus olabilir dedi mağaza çalışanı