Nezrin2003 elfoo Ben Rusiyada yaşıyorum burda valiz kullanan yok doğum çantaları var üçlü çantalar ondan kullanıyorlar sizin oralarda bilemem tabi
Senbenimmucizem Nezrin2003 23.haftadayz ama bende haftaya felan hazırlarım nefesm daralıyor fazla birşey yapamıyorum zaten daha da ağırlaşmadan halledicem inşallah
casper12 Nezrin2003 33+2 hazırlamadım yıkama işini 35 gibi yaparım hastane cantamıda 36 da 37 de yaparım acelesi yok😁
ku4iremmmm- Sema5844 ben üç takım koydum etrafımda doğum yapanlara da sordum üç yeterli oluyo dediler ilk bebeğim olduğu için tecrübeli kişilere sorarak hazırladım çantamı
Bhryeatss Nezrin2003 bende öyle belki tam bilmiyorum ama eksik gibi ilk gebeliğim neler alcam bilemiyorum araştırdıkça bişeyler çıkıyor karışık yani napcaz biz 😂
Tugba_A_d Nezrin2003 29 haftalık erken doğum riski olduğu için hazirlamami söylediler birkaç eksik dışında herşey tamam😊
2evlat1anne Nezrin2003 32. Haftadayım yıkadım ütüledim ama henüz çantayı hazırlamadım çantaya koyulacak eşyaları ayrı bi rafa hepsini koydum acil birşey olursa da onları koyup getirirler artık
Mercan_Lina Nezrin2003 38/1 çantamızı arkadaşım hazırladı hiçbir şeye elimi sürmedim yıkadı ütüledi 😂😂😂o benden daha hevesli
Sengul-9798 Nezrin2003 29+1 30 haftaların sonunda hazırlamayı düşünüyorum bakalım siz kaç haftaliksinz hazırladınız mi 🙂
Elifeski22 Nezrin2003 22+6 haftalığım ben yeni yeni alışverişlere başladık 🥰 daha yolumuz çok 32 ile 35 hafta da hazırlarım diye düşünüyorum..