Iscn Gebelikte normal mi ya 2. Gebeliğim ilkinde olmamişti hapşırınca kaçıyor öksuruyorum kaçıyor bazen çömelince kaçıyor idrardır değilmi böyle suyu gelen var mı ki🤦🏻♀️ 23. Hafta
busebilen Iscn Benim ilk gebeliğim , bende arada yaşıyorum doktorum da çok normal olduğunu söyledi . Böyle kaçaklar yaşanabiliyor maalesef ama çok normal ☺️🤰
NobleMom Iscn idrardır canım merak etme 🙂 su olsa sürekli gelir. İdrar kaçırma çoğu gebenin yaşadığı bişey korkma
Iscn hemsireanne55 bu hafta muayeneye gidecegim şüphelenirse yapar sanırım doktorum yok duzgun hastane ortamı yok burda hataydayız ilçesinde ne olsa korkuyor insan malesef nerdeyse her gun başıma geliyor bu durum
Ayfer- Iscn benim de öyle ve benim de ilk gebeliğimde böyle değildi. Bebeğim çok aşağıda hissediyordum zten. Doktora sordum. Erken doğum riski şimdilik yok ama evet kafası aşağı doğru o yüzden böyle oluyorsun dedi. Sizin de cinsiyet kız mı acaba?
Iscn Ayfer- erkek acaba benimde mi baş aşağı oldugu için böyle en son 18. Haftada görunmuştum doktora
Gizemlibirisi Bende 27 haftadayim.ama iki buçuk hafta önden gidiyor.ve bebek normal doğum pozisyonunda.o yüzden oturduğumda bile baskı yapıyor cisim geliyo altıma kaciriyorum anlamadan.doktor normal dedi.erken doğum önleyici iğne yazdi
Iscn Gizemlibirisi ya umarım henuz dönmemiştir çok erken olur 23. Haftadayız daha ilk oğlumda da 3 cm açıklıkla gezmiştim hberim olmamişti 37 de doğuma girdim buda mı böyke bsy olcak kı bazen vajınamda baskı acı hissi oluyor
Gizemlibirisi Valla bende de öyle.otururken sanki çocuğun kafasına oturuyorum sanıyorum öyle bir sertlik.acaba bende de mi açıklık var.dun kontrole gittim ultrasonda baktı falan normal dedi herşey