MomsAngelaes Merhaba kızlar 28. Haftadayız ama bebeğimin hareketleri çok az neredeyse hiç hissetmiyorum diyebilirim yaşayan varmı acaba bişey mi oldu endişeliyim ☹️
Siyahdnz MomsAngelaes o haftada bır hafta benımde yoktu korkmıstm ama 30 dan sonra baya hissedersin artık canım korkma şekerli su iç uzan ıllakı oynar
neslisahctnky-554 MomsAngelaes eğer şüphen varsa acile git yada bir sağlık ocağına gidip ebe hanıma muayene ol. İçin rahat eder en azından. Bu gibi durumlar rahatlığa gelmez boşvermeyin
Gizem1812 MomsAngelaes bende de olmustu arkasina donmus megerse :) olabiliyor takip etmeye devam edin ama hemen endiselenmeyin🥰
[silindi] MomsAngelaes tatlı birşeyler yiyin sol tarafınıza yatın bekleyin veya hamilelikte bebeği hareketlerinden müzikler var youtubeden açın bakın ben öyle yapıyordum benimde çok hareket etmiyordu 🥰
09-11-22 Bende 28 oldum bugün maşallah çok hareketli ama her bebek bir değildir tabiki bı çikolata yiyip sırt üstü uzanin ve takip edin işe yarayacaktır ama aklınız kalmasın istiyorsanız bi doktora gidebilirsin☺️
Sena-4781 Bilemedim şimdi dün geceden beri hareketleri azaldi çikolata yedim kahve içtim sol tarafıma uzandım ama yok
Simer MomsAngelaes endiselenmeyin 30. Haftaya kadar normal dr soyledi eger bebek sizin sirtiniza dogru donukse hissetmezsiniz 30. Haftadan sonra gunde 10 defa hareket etse normal dedi dr cunku 30 haftadan sonra yeri daraliyormus 😊