esmerella37 Kirmizibasliklikizzzzz oyle valla ne zaman gelsem saatimde giremiyorum smdi geldi 9 da ki insanları alıyor ben kaldım bırakıp gidicem şimdi işe gidicem daha
Kirmizibasliklikizzzzz esmerella37 randevum şu saat diyince de azarlıyorlar anlam veremiyorum bazılarına hem sıramız geçmiş içeri almıyorsun hem de azarlıyorsun birde sanki karşıda çocuk varmış gibi. Paran varsa özele gideceksin hiç zaman kaybı da olmaz.
nesli5154 Kirmizibasliklikizzzzz Benim 9:20 de olan randevuma ben 2 de girdim yok doktor amaliyata yok gelecek yok geldi yok gitti
esmerella37 nesli5154 ayy cok snir bozucu madem gelmiycen gec gelicen randevuyu niye erken saate veriyosnz milletin işi var gcu var yani seni mi beklıcek
Kirmizibasliklikizzzzz nesli5154 yuhh yani deseydiniz sizin randevu aldığınız güne mi denk geldi ameliyat günü 🙄
esmerella37 Kirmizibasliklikizzzzz aynen oyle valla esim ıcın ozele gittik hemen aldılar 30 dk surmedi işlemimiz bekleme filan da yok
nesli5154 Kirmizibasliklikizzzzz Gerçekten çok tuhaflar rahatlar bide asistanları kahve içiyor hanımefendi yapacak bir şey yok diyorlar nasıl yok ameliyattın olduğu gün kapat o zaman sistemini niye randevuya açıyorsun ne denir ya işte Allah yardımcımız olur
Senacan1 Ftmlhn gittim ilk gittim tarlusal verdi 2 ay oldum sonra yine 2 ay olmadım gebelik var sandım yokmuş kan kan aldı dün bakalım yarın sonuç almaya gidicem hormonlarına bakcam dedi.
esmerella37 myangelson gitiim de kapıda beklıyorummm saat 9-.9.30 da olanları alıyor benm 8.30 almadı hala
esmerella37 myangelson girdim kzlarrr kistin yok dedi polikistik var dedi işte asıstana kac m oldugunu sonucu 3.5 da getir dedi bakalm ultrasonla baktı olsa bebisi gorurdu sanırım 7 gun gecikmeye demi
Kirmizibasliklikizzzzz esmerella37 belki geç döllenmedir umudunu kesme iyi düşün iyi olsun 🤲🏻 zaten kese hemen görünmüyor ki😍
gakkoyengee esmerella37 hayır gözükmezdi kese daha geç gözükür istediği tahlilde gebelik testi de var demiii
myangelson esmerella37 geç döllenme vs olayları olduysa gormeyebilir canım ama rahimin kalinligindan falan anlaşılıyor rahim kalınlaşmış adet olabilirsin veya gebelik olabilir vs diye onunla ilgili birşey demedi mi? Bakalım kanda ne çıkacak 😊