esmerella37 Zeynepozcan insallah cnmmm azaltmaya çalışıyorum tabiki hayırlısı olsunn ne diyim yoksa da varsada artıkk
Aleynagunal esmerella37 bende tedavisiz hamile kalamiycagimi düşünüyordum o kadar da tedavi gördüm ilaç içtim ama hamile kaldım 3 aylık olduk bile kendini ümitsizliğe kaptırma bol bol dua et inşallah hayırlı haberler alırsın
Senacan1 esmerella37 bende 6 aylık evliyim ama düzenli adet olamıyorum adetim hep 2 ay geçikme yaşıyor adet söktürücü verip gönderiyorlar size ne önerdi doktorun bilgi verir misin kardeş
esmerella37 Senacan1 banada aynısı nı yapmıştı smdi gene ypıcak aynısını ben esimin sperm testini gostermeye geldim hem hemde adet olamadım diye ılaca baslıycaktk ama olamadım malesef hala
Elifkskl esmerella37 inşallah canım bebeğin seninledir. Ben smeqr testi için gittiğimde dr kan almıştı sonuçlara gittim hamilesin demişti şok olmuştum çünkü adet gördüm. Umarım seninde mucizenin olur dualarım seninle
Senacan1 esmerella37 size adet olmadığınız için hangi ilacı önerdiler peki. Bende düş gittim kan aldı hormonlara bakcam dedi bakalım