Nuraan_k Kan testi verdim 2 gün arayla 20.4 ve 60.2 Son adet 12 nisan 2023 Uygulamaya göre 6+0 haftalık kan değerlerine göre 3-4 haftalık 🤷🏻♀️ Muayeneye ne zaman gitsem 😃
kucukbebek Nuraan_k Biraz bekle cunki kese, kalp atisi gec goren duyan oluyo(benim gibi) sonra stres yapmaman icin❤️
YuvarlanamayanPaanda Nuraan_k ay bende pazar verdim 47.9 du dün verdim şimdi sonuç alacagım yarın tekrae verecem ben adet tarihimi bilmiyorum sorun o pazartesi gitmeyi.düşünüyoruömm
YuvarlanamayanPaanda Nuraan_k ederim canım benim durum karışık bakalım nasıl olfu çünkü perşembe 2.99 dan pazar günü 47.9 a yükseldi şaşrıdık bu gün kaç oldu bakalm
Yaso47 Nuraan_k evet canm adetime 1 gün kala 138.5 la öğrendim demekki yumurtlamayı tam tutturduk seninki geç döllenme olabilir
Nuraan_k YuvarlanamayanPaanda Cuma gününe randevu aldım bakalım 🙃 o zaman doktorda yapar bi kan testi
YuvarlanamayanPaanda Nuraan_k bende pazartesi gitmeyi düşünüyorum bakalımm hakkımızda en hayırlısı olsun gülüm
YuvarlanamayanPaanda nino033 adetiç 4 gün geçti beta 0.01 çıktı ama kimyasal yaşamıştım ondan önce sonra nerdeyse 8 9 hün sonra 47 çıktı
nino033 YuvarlanamayanPaanda hayırlı olsjn cnm bizde teste cikti ama kanda 7 cikti doktor gebelik yok dedi