Beyabann38 evet ismin neyse benim canan ismim orda gorursek veya haberleselim gorusuruz sorun yok izmirde deniz astsubayi eşim yogun ve 45 gun seyirleri 30 gun 3 ay 6 ay uzunlukta gidiyolar normalde bagli olursa limanda 1 gun gemi 1 gun ev oluyordu iyi oluyosu gorev cikti bide mersine tasinma seyi cikti gemi mersine gidicek dediler evi dagittik gemi bozuldu izmirde kaldi suan mersine gecti ev kiralari 15 10 assagisi yok zorlanirim diyo 3 senelgi doluyor temmuzda biticek diyo temmuxa kadar ailenle kal ev tutmayak birakinca temelli tutak bende rahat edemiyorum ya ailennde anan baban da olsa siginamiyosun anlarsin beni sende benim gibisin senin eşinin isi nasil zormu kolaymi benimki zor ya gercekten rabbim yardim etsin de cok zorlansam da hic demedim biliyomusjn evde tek kalmaktan cok korkardim bekarken simdi teke aliştim it gibi tirsiyyodum geceleri o isteyken izmirde kimsem yok vidyo izlerken uyyodum ses gelse kafayi bozucak duruma geliyodum simdi cok cok sukur o korkumj atlattim o karanlikda kalma korkum da vardi hepsini atladdim cok sukur rabbim sabrini veriyor