Neslihan41 Çok şükür ki kızımı kucağıma aldım.Tabi pozitif bir doğum hikâyesi yazmak isterdim ama maalesef benim zor bir doğum sürecim oldu Tahminni doğum tarihimiz 18 Mayısti.40 haftalık dolunca 41 i beklemek istedim normal doğum istediğim için.Bebehim doğum pozisyonundadi sancılar gelip gidiyordu ama açılmam hiç yoktu.40+2 de cumartesi kontrole gitmiştik eşimle.Ne olur ne olmaz günü geçti diye artık 2 günde bir gidelim dedik iyikide gitmişiz.Suyumuz çok azalmış doktorum doğumu başlatmamiz lazım dedi.Hemen yatisim yapıldı.Suni sancı vermeye başlandı.6 saat sancı aldım.Hic açılmam olmama rağmen 2 saat sonra düzenli sancıyla 2 cm açılmam oldu sonra epidural takıldı ameliyathaneye indim.Tekrae odama çıkartıldım.Nstye bağlandım bebeğimin kalp atışları bı anda düşmeye başladı.O kadar korktum ki size anlatamam.Hemen ameliyata aldılar beni.Yasamis olduğum korkudan dolayı beni tamamen uyutmuslar haberim yok.Ameliyatta tansiyom düşmüş.Ameliyat sonrasi kendime gelmem uzun sürdü ağrım çok oldu.Cok şükür şimdi iyiyiz daha da iyi olacağız.Kizim yanımda 3 günlük olduk.Rabbim sizlere de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.❤️💛🤲
Betul_annesi5 Çok geçmiş olsun Rabbim daha da iyi etsin inşallah 😊 Bende sezeryanla olucam kilosundan dolayi haftaya gün vericek nasıl geçer bilmiyorum varmı tavsiyelerin
Neslihan41 Betul_annesi5 Yani benimki planli bir sezeryan değildi o yüzden ameliyat psikoloji yoktu.Ona hazır olmak gerekiyormuş ben onu anladım.Sık dinlenin ve yuruyun sonrasında.Sivi tüketmeye çalışın.Ben öyle yapmaya çalışıyorum aşırı ödemim var atmaya çalışıyorum.Yaninizda kahve mevye suyu bulundurun.Termosa su götürebilirsiniz kahve için lazım oldu hafta sonu olduğu için kantin kapalıydı.
Neslihan41 Betul_annesi5 Bir de tahmin edilen kilonun altında çıkıyor bebekler siz bilirsiniz ama normal doğum olursa deneyin.Ben ilk gün bebeğimle hiç ilgilenemedim ağrım oldu .