Alimenur 35+5 haftalığım akşamdan beri sürekli karnım kasılıyor uykumdan kaç kere uyandım sürekli sertleşiyo anlam veremedim Neden böyle oluyo ne yapmam lazım acil bilgilendirin lütfen
Azeriqizi Alimenur 34hadtalgz bendede oluyr canim bazen saatde 4 5kez bazen 10dkdan bir doktorlar 1saatde 4den fazka olursa gorunmek lazim oldugunu soyluyor ama su ana kadar bende hep boyle oldu sancida cikmiyor nstde
bademli_puding Alimenur canım doktorum bana zaman tutmam gerektiğini söylemişti 10 dk içinde üç kere olursa hemen doktora gitmen lazım
Deletedmom_116 Alimenur Sanci var ise ve Dklari orantiliysa bı doktora git kuzu ama Onun disind anormal anlattıklarım bende Aynı şeyleri çektim aynı haftalarda Doğum değildi Ama dediğim gibi sancin var ve orantiliysa bı git derim tabi şehir acili strese sokuyo ama 😬😬
Alimenur Nurrr_33 daha 2 hafta var kontrolüme bilmiyorum gün içinde geçer mi nasıl olur olmazsa gitcem en azından nst çektirip kafam rahat eder
Alimenur bademli_puding yok 10 dk içinde 3 kere olmuyo ama 10 dk da 15 dkda sürekli oluyo yami karnım kasılıyo sertleşiyor kaskatı kesiliyo
bademli_puding Alimenur bence sen yinede her ihtimale karşı doktora git çünkü uzanıp dinlenince geçmesi gerekiyor
Alimenur bademli_puding işte geceden beri yatıyorum sağa sola dönsemde yinede kendinin geçmesini bekliyorum yoksa geçiremedim canımı acıtıyo çünkü
bademli_puding Alimenur bende de aynı şey oluyor 31den beri bekle bakalım geçer inşallah ama dediğim gibi benim doktorum hem 10 dkda üç sancıyı hemde bebek toplanması sertleşmesini dinlenince geçmeli demişti bende 35 e yeni girdim
Alimenur Deletedmom_116 bilmiyorum işte biraz daha bekliycem uyumaya çalışıyorum eğer geçmezse gitcem artık ne yapayım
Alimenur Deletedmom_116 valla napıyım işte yine oluyo ama acısı azaldı biraz daha yatıyorum öyle yapcak bişey yok idare etmeye çalışıyorum