Deletedmom434 Denizkizi17 Levent beye bende gidiyordum ta ki daha 29. Haftamda beni sezaryene yönlendirmeye çalışıp normali çok istediğine göre evde de doğurursun sen diyene dek daha sonra bir daha hiç gitmedim
A1725 Deletedmom434 Denizkizi17 ben de memnum kalmadım 7haftalıkken bebek Yok boş gebelik diye alıçları çok itici bir doktor ukala ben sevmedim kendisini 😏
Zeynepasln Slm çanakkaledeyim bende. Devlete gidiyorum hasan beye çok memnunum bir çok arkadaşım da ona gitti doğuma kadar. 🐣10+6 yız bize☺️
Denizkizi17 Dora91 hastaneye sormadım ama arkadaşım söylemişti normal tam hatırlamıyorum 2500 3000 bin diye sezaryenda 3500 4000 arası herhalde
Deletedmom434 Denizkizi17 normal doğum yaptım Özel muayenede servet beye gidiyordum normal muayenede ise ulaş beye.. doğumumda Servet bey seminere gittiğinden başka bir öğretim görevlisi ve ulaş bey falan vardı
Dora91 Snlgzmm sule hanim cok tercih ediliyor evet. Cok duydum ismini. Kapisi tiklim tiklim oluyor zaten 😁😁
Denizkizi17 Deletedmom434 memnun kaldınız mı peki ilgi alakalarından . Bu Arada analı babalı büyütün miniğinizi sağlıkla büyüsün inşallah 😇🙏🏻
Snlgzmm Bende 7 +4 oldum çok heyecanlıyım sağsalim kucağımıza alalım inşallah Gelibolu’dan Çanakkale ye geliyorum ve çok zor oluyor benim için
Snlgzmm Dora91 normalde özele gidiyorum ama fiyatlar gerçekten çok fazla bende çoğunlukla devlete gitmeyi düşünüyorum